Naar boven

Duitsland

Op deze afdeling houden we ons dagelijks bezig met projectaanvragen voor de Duitse markt behandelen, alle content voor de webshop vertalen, nieuwe producten en collecties van merken toevoegen, externe contacten met bijvoorbeeld bloggers onderhouden, content voor social media bedenken en plannen en artikelen schrijven voor onze adviesmodule en het Flinders magazine. Daarnaast ondersteunen we de Duitse klantenservice waar nodig met vragen beantwoorden van klanten via e-mail, chat en telefoon. We houden ons ook bezig met het adverteren op de Duitse markt, kijken wat onze concurrenten doen en ontdekken zo ook wat de verschillen zijn tussen de Nederlandse en de Duitse markt. De helft van het team bestaat uit stagiaires die ons voorzien van nieuwe input over hoe de website bijvoorbeeld beter kan of wat we anders kunnen doen op social media. Het mooie is dat zij van ons leren en wij weer van hun. Zoals je ziet heb je te maken met een breed takenpakket waardoor geen dag hetzelfde is en krijg je veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. 

Hi!

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Neem dan contact op!

Milou
Milou
Recruitment Specialist

 

 

Werken bij de afdeling Duitsland

 •  

  Marit

  Marit - Coördinator Flinders.de

  “ Als coördinator van Flinders Duitsland ben ik verantwoordelijk voor het hele proces rondom onze Duitse klanten en zorg ik ervoor dat zowel het assortiment als onze service aansluit bij hun behoeften. Hiervoor coördineer ik allerlei activiteiten en heb ik contact met verschillende afdelingen binnen Flinders om alles op rolletjes te laten verlopen. Samen met een enthousiast en gepassioneerd team vullen we onze webshop continu aan met de nieuwste en mooiste designproducten. ”

  Bekijk het Flinders team
  Jacqueline

  Jacqueline - Productmanager Duitsland

  “ Als productmanager houd ik mij bezig met het optimaliseren van alle (product)content voor Flinders.de en vul ik dit continu aan met nieuwe content zodat de website up-to-date blijft. Ik houd me bezig met het schrijven van nieuwe teksten en content voor op onze sociale media. Samen en in een klein hecht team proberen wij Flinders in Duitsland groot te maken. Het is mooi om de groei te zien en hier deel van uit te mogen maken! ”

  Bekijk het Flinders team