Flinders Duitsland

Op deze afdeling houden we ons dagelijks bezig met projectaanvragen voor de Duitse markt behandelen, alle content voor de webshop vertalen, nieuwe producten en collecties van merken toevoegen, externe contacten met bijvoorbeeld bloggers onderhouden, content voor social media bedenken en plannen en artikelen schrijven voor onze adviesmodule en het Flinders magazine. Daarnaast ondersteunen we de Duitse klantenservice waar nodig met vragen beantwoorden van klanten via e-mail, chat en telefoon. We houden ons ook bezig met het adverteren op de Duitse markt, kijken wat onze concurrenten doen en ontdekken zo ook wat de verschillen zijn tussen de Nederlandse en de Duitse markt. De helft van het team bestaat uit stagiaires die ons voorzien van nieuwe input over hoe de website bijvoorbeeld beter kan of wat we anders kunnen doen op social media. Het mooie is dat zij van ons leren en wij weer van hun. Zoals je ziet heb je te maken met een breed takenpakket waardoor geen dag hetzelfde is en krijg je veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. 

Hi!

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Neem dan contact op!

Milou
Milou
Recruitment Specialist

 

 

Werken bij de afdeling Duitsland

 •  

  Marit

  Marit - Coördinator Flinders.de

  “ Als coördinator van Flinders Duitsland ben ik verantwoordelijk voor het hele proces rondom onze Duitse klanten en zorg ik ervoor dat zowel het assortiment als onze service aansluit bij hun behoeften. Hiervoor coördineer ik allerlei activiteiten en heb ik contact met verschillende afdelingen binnen Flinders om alles op rolletjes te laten verlopen. Samen met een enthousiast en gepassioneerd team vullen we onze webshop continu aan met de nieuwste en mooiste designproducten. ”

  Bekijk het Flinders team
  Melissa

  Melissa - Productmanager Duitsland

  “ Als Duitse een leuke baan in Nederland vinden, is niet vanzelfsprekend. Ik voel me daarom bevoorrecht dat ik deze functie mag uitoefenen op de Duitse afdeling van Flinders. Ons team wordt het hele jaar door versterkt door stagiaires uit Duitsland en Oostenrijk. Samen creëren we de content voor de website, schrijven we nieuwe artikelen voor de adviesmodule en plaatsen we content op onze sociale media om aan de verwachtingen van onze klanten te kunnen voldoen. ”

  Bekijk het Flinders team

Naar boven