Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Design van Droog

Droog is een Nederlands designlabel dat in 1993 is opgericht door Gijs Bakker en Renny Ramakers. Met dit designlabel proberen zij aandacht te trekken voor design van eigen bodem. Om de buitenwereld kennis te laten maken met het design van Droog, gingen ze op pad en presenteerden ze hun collectie op de meubelbeurs van Milaan. En dat onder de naam Droog. Het verhaal achter de naam van dit merk is als volgt: het concept van de producten is belangrijker dan de vorm. De functie van hun producten speelt hierdoor ook een belangrijke rol. De naam verwijst uiteraard ook naar de Nederlandse nuchterheid. Designlabel Droog werkt daarnaast al tijden samen met bekende ontwerpers als Richard Hutten en Marcel Wanders. Jong talent krijgt bij Droog ook de ultieme kans om te laten zien wat zij in huis hebben.

Een Droog parasol voor het hele gezin

Om het groots aan te pakken, kun je ook gaan voor de Droog Shadylace XL parasol. Deze parasol gaat 260 centimeter de lucht in en heeft een diameter van maar liefst 345 centimeter. Zo ben je er in elk geval zeker van dat je met het hele gezin kunt genieten van de afwisseling van zon en schaduw. Heb je de vogel al gezien op deze parasol? Hij zorgt ervoor dat jullie met een gerust hart het lekkere weer tegemoet gaan. Handig om te weten: elke Droog parasol wordt zonder voet geleverd. Laat die heerlijke, zwoele zomeravonden maar gauw komen om optimaal te genieten van het mooie weer.

Droog parasol bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Droog. Dat betekent dat wij elke Droog parasol kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.