Droog Swing With The Plants schommel
2-3 weken
 
€ 299,-
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Droog Swing With The Plants schommel

Omschrijving

De Droog Swing With The Plants schommel is ontworpen door Marcel Wanders.

Waan je het elfje in jouw favoriete sprookje met de Swing with the Plants schommel van Droog. Deze schommel heeft namelijk bij de twee bevestigingen van het touw aan de schommel ruimte voor een plantje. Naarmate het plantje omhoog groeit zullen de touwen langzaam minder zichtbaar worden. Voordat je het weet schommel je weg naar sprookjeswonderland.

De Swing with the Plants schommel van Droog heeft een kunststof zitting (polyethyleen) en kan vastgemaakt worden met de twee meegeleverde touwen. De zitting is 75 centimeter breed, 23 centimeter diep en 10 centimeter dik. De maximale lengte van het touw bedraagt 3 meter. De schommel weegt in zijn geheel 3,7 kilo. Deze schommel wordt geleverd zonder planten.

Zoek je naast de Swing With The Plants schommel van Droog een andere woondecoratie van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Droog. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Swing With The Plants schommel, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Afmetingen (b) 75 x (d) 23 x (h) 10 cm
Ruimte Geschikt voor buiten
Materiaal Kunststof, Nylon
Stoffering Niet gestoffeerd
Garantie 1 jaar
Ontwerper Marcel Wanders
Merk Droog
Herkomst Nederland

Sfeerafbeeldingen

Droog Swing With The Plants schommel
Naar boven