Naar boven

Over Done by Deer

Done by Deer is het meest ideale designlabel voor gezinnen met jonge kinderen. Sinds 2014 produceert Done by Deer producten waar de nadruk ligt op baby’s en dreumesen. Je kunt de producten herkennen aan de vrolijke designs, zachte tinten en leuke kleurcombinaties. De ontwerpers creëren de meest kindvriendelijke ontwerpen waardoor elk product veilig en betrouwbaar is. De items vormen de perfecte aanvulling voor een kinderkamer. Done by Deer zorgt ervoor dat elk product ook een functioneel detail heeft. Dit helpt bij het ontwikkelen van de zintuigen van je kind en dat is op die jonge leeftijd erg handig. Done by Deer heeft een betaalbare prijs en de producten gaan een lange tijd mee. Zo kun je het voor de toekomstige baby gerust weer gebruiken.

Vrolijk Done by Deer muziekmobielen

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met muzikaliteit. Kinderen op jonge leeftijd lijken het horen van muziek al snel leuk te vinden. Ze beginnen direct te lachen en schattige geluidjes te maken. Zo lijkt het net alsof ze al aan het meezingen zijn. Daarom heeft Done by Deer een aantal muziekmobielen ontworpen. De Done by Deer Musical Zoopreme muziekmobiel heeft vier vriendjes aan zich hangen. Deze dansen en zingen het liedje ‘Hush Little Baby’. Een fijn item voor boven het bed, maar ook tijdens het verkleden of verschonen komt de muziekmobiel goed uit. Zo kan je de kleine smurf stiekem wat afleiden en maak je het werk voor jezelf wat gemakkelijker. De muziekmobiel is verkrijgbaar in twee variaties. Zo kun je degene kiezen die het best past bij de babykamer. Voor welke variant kies jij?

Done by Deer muziekmobielen bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Done by Deer. Dat betekent dat wij alle Done By Deer muziekmobielen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.