Done by Deer kussens

De items uit de collectie Done by Deer kussens zijn speels en brengen een grote glimlach op je gezicht. Done by Deer staat bekend om vrolijke designs en kindvriendelijke producten. Zo ook het Done by Deer kussen zwart wit. Dit leuke kussen kan voor de babykamer, in de speelkamer of op de bank gebruikt worden. Het ontwerp is namelijk, ondanks het kinderlijke design, stijlvol genoeg voor eigenlijk elke woonruimte. Het zwart-witte streepontwerp kan jarenlang mee en het kussen gaat je door het simplistische design niet snel vervelen. Het kussen is er in een roze en blauwe uitvoering, maar samen doen ze het ook goed. Om je een compleet beeld te geven van deze collectie, laten we je graag meer Done by Deer kussens zien.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Done by Deer

Done by Deer is opgericht in 2014 en het designlabel richt zich voornamelijk op jonge gezinnen. Done by Deer is van Deense afkomst en die Scandinavische stijl zie je terugkomen in de items. De producten van Done by Deer hebben fraaie designs en vrolijke kleuren. Elk product is speels, grappig en vaak functioneel. Zo leren de kinderen telkens nieuwe dingen wat ideaal is op de jonge leeftijd. Het designteam van Done by Deer gaat met de tijd mee en innoveert telkens haar producten. De producten zijn goed getest waardoor je er zeker van bent dat deze veilig zijn voor je kind. En het betaalbare prijskaartje zorgt ervoor dat Done by Deer gegarandeerd een lach op je gezicht brengt. De items van Done by Deer zijn ook leuk om weg te geven als cadeau. Je bent verzekerd van een uniek cadeau en veel vreugde bij het geven ervan.

Vrolijk Done by Deer kussens

Een kussen is heerlijk om tegenaan te liggen, maar de kussens van Done by Deer hebben nog een extra functie. Het Done by Deer Sackjack mini kussen is ook te gebruiken als knuffel. Als je kind gezelschap zoekt, kan hij of zij het kussen stevig vastklemmen. Urenlang kunnen ze knuffelen en het kussen luistert graag naar je verhalen. Neem het kussen overal mee naartoe en door het praktische formaat is dat geen enkel probleem. Het kussen kan gewassen worden en zo hoef je je geen zorgen te maken over of hij wel schoon en hygiënisch blijft. Ook is dit kussen verkrijgbaar in het roze en blauw. Zo zal je kind ongetwijfeld een van de twee versies leuk vinden. Welk model heeft jouw voorkeur?

Done by Deer kussens bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Done by Deer. Dat betekent dat wij alle Done By Deer kussens kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven