Naar boven

Done by Deer knuffels

Geen slapeloze nachten meer met de Done by Deer knuffels. De avond valt en het wordt langzamerhand bedtijd voor je kleine spruit. Zoals altijd lees je, gezellig bij je kleintje in bed, een verhaaltje voor. Na het verhaaltje stop je hem of haar nog even lekker in, geeft een kus en drukt het nachtlampje aan. Je bent inmiddels beneden. Eenmaal gesetteld met een kop thee op de bank zet je de televisie aan. Je bent nog geen tien minuten televisie aan het kijken of daar staat je kind al brullend in de woonkamer. De laatste tijd gebeurt dit regelmatig. Nachtangst is het probleem. Met de Done by Deer Croco Cuddle friend knuffel heeft je kind een gezellig slaapvriendje voor in bed. Hierdoor is je kind nooit alleen en wordt die donkere slaapkamer ineens veel minder eng.

Helene Hjorth en Done by Deer

De oprichter van Done by Deer is designer Helene Hjorth. Zij is in 2014 gestart met de verkoop van dit merk. Done by Deer is speciaal ontworpen voor baby’s en kinderen. De collectie bestaat uit meubels en accessoires gericht op de sprankelende verbeelding van kinderen en wat aansluit bij het interieur van papa en mama. Het merk heeft haar naam te danken aan de achternaam van Helene, want deer betekent in het Deens Hjorth. Helene werkt samen met een team designers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van een modern design naar een 100% kindervriendelijk product. Hoe knap is dat? Design, innovatie en gewaagde kleuren laten ze bij ieder product terugkomen. Dit zijn typerende eigenschappen van het merk en wat haar zo uniek maakt.

Gezellige slaapjes met knuffels van Done by Deer

Heeft je kind last van nachtangst en ligt hij of zij daardoor bijna iedere nacht bij papa en mama in bed? Haal dan een knuffel van Done by Deer in huis. Maak er een echte beestenboel van zodat het slapen een stuk gezelliger wordt voor je kleintje. Bij Flinders kun je drie verschillende knuffels van Done by Deer kopen. De Done by Deer Elphee Cuddle friend knuffel bijvoorbeeld. Een schattig olifantje die jouw kindje graag gezelschap houdt. Hij is lekker zacht, gemaakt van polyester en je kunt hem gerust wassen. Of neem bijvoorbeeld de Done by Deer Raffi Cuddle friend knuffel. Een giraffe die zo zoet is dat het vast en zeker het beste vriendje van je kind wordt. Misschien zelfs handig om er direct twee te kopen zodat je er altijd een achter de hand hebt, mocht de andere knuffel kwijtraken.

Done by Deer knuffels bij Flinders  

Flinders is officieel dealer van Done by Deer. Dat betekent dat wij alle Done By Deer knuffels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.