Naar boven

Wat is Done by Deer?

Done by Deer is een modern designmerk dat in 2014 is opgericht door de Deense designer Helene Hjorth. De producten van dit merk zijn speciaal ontworpen voor families met baby’s en peuters. De achternaam van Helene betekent in het Deens ‘deer’ en op deze manier heeft zij de naam van haar merk vormgegeven. Het merk is eenvoudig en de grafische afwerking en Scandinavische stijl zijn kermerkende eigenschappen. Ze streeft ernaar om innovatie, veiligheid en gewaagde kleuren met elkaar te combineren om tot een mooi design te komen wat elk product uniek maakt. Helene werkt samen met een team dat het vermogen heeft om moderne trends te vertalen naar 100% vriendelijke items die niet alleen kinderen aanspreken, maar ook aansluiten bij het moderne interieur van de ouders.

De gezelligste voorleesmomentjes in een kinderbed van Done by Deer

Ben jij een papa of mama die enorm kan genieten van de voorleesmomentjes met je kind? Dan is het natuurlijk fijn dat jullie samen lekker kunnen zitten of liggen. Hier hebben de designers van Done by Deer goed over nagedacht. Doordat de voorkant van het bedje weggehaald kan worden, kun je er een comfortabele bank van maken zodat jullie van het voorlezen het meest gezellige momentje van de dag kunnen maken. Naast dat de voorkant weggehaald kan worden, kun je er ook voor kiezen om deze te vervangen door het verlaagde element zodat je kindje langer plezier heeft van dit fijne bedje. Bij Flinders zijn er twee formaten te verkrijgen. Het gaat om het Done by Deer Baby kinderbed 60X120 en het Done by Deer Baby kinderbed 70X140. Hierdoor passen ze eenvoudig op ieder kamertje.

Done by Deer kinderbedden bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Done by Deer. Dat betekent dat wij alle Done By Deer kinderbedden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.