Naar boven

Over Done by Deer

In 2014 is het designlabel Done by Deer opgericht. De collectie van Done by Deer bestaat uit de leukste designproducten en de focus ligt op gezinnen met jonge kinderen. Done by Deer heeft met name producten voor baby's en dreumesen. Het Scandinavische designlabel maakt gebruik van zachte kleuren, creatieve designs en functionele details. Zo ontwerpen ze telkens weer kindvriendelijke producten waar je kleintje ook iets van zal leren. Precies wat jonge kinderen nodig hebben. Done by Deer gaat goed met de tijd mee en de collectie wordt steeds verder aangevuld met nieuwe items. Done by Deer laat gegarandeerd een glimlach achter bij je kind. Extra fijn is het betaalbare prijskaartje van Done by Deer. Zo krijg je zelf ook een grote lach op je gezicht.

Vrolijk Done by Deer kasten

Als je op zoek bent naar een leuke kast voor op de kinderkamer, ben je bij Done by Deer aan het juiste adres. De Done by Deer Storage Rack kast is ontworpen om veel spullen in op te bergen. Het oogt netjes, vooral als je een aantal manden in de vakjes stopt. De kast heeft een speels en luxe design. Hij is verkrijgbaar in een witte en grijze variant. Op zoek naar een commode? Dan kun je kiezen voor de aankleedplank van Ferm Living als bijpassend product. Zo kun je de kast eenvoudig ombouwen naar een commode en dit later weer terugdraaien. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat je lang kan genieten van deze kast. Deze kast fungeert trouwens ook als speelgoed. Zo kan jouw kind er eenvoudig zijn of haar winkeltje in vormgeven.

Done by Deer kasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Done by Deer. Dat betekent dat wij alle Done By Deer kasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.