Naar boven

Done by Deer Happy Dots

In de Done by Deer Happy Dots collectie vind je allerlei leuk servies en andere woonaccessoires voor kinderen waar zowel jouw hart als dat van je kindje sneller van gaan kloppen. Verlopen de maaltijden bij jullie thuis nooit zo vlekkeloos en soepel als je van tevoren gehoopt had? Laat je dan een handje helpen door het Happy Dots starter eetsetje. Bij het ontwerpen van dit praktische eetsetje is er alles aan gedaan om de dagelijkse maaltijd zo leuk en netjes mogelijk te laten verlopen. Deze set bevat een tuitbeker, die voorkomt dat jouw kindje zijn of haar drinken morst en een handig bord met verschillende vakjes, dat vergezeld wordt door een lepeltje en vorkje. Alle onderdelen van het Happy Dots starter eetsetje zijn voorzien van een vrolijk stippelmotief met verschillende leuke dieren, zoals de giraffe en de krokodil. Hebben jullie al een favoriet dier uitgekozen?

Over Done by Deer

Done by Deer is een Deens designlabel dat zich elke dag 100 procent inzet om de allermooiste, leukste, veilige en meest praktische producten voor baby’s en dreumesen te maken. Door een prachtig simplistisch Scandinavisch design te combineren met een innovatieve geest en het gebruik van neutrale tinten ontstaan producten die duurzaam, praktisch, veilig en een plezier om naar te kijken zijn. Alle producten van Done by Deer worden ontworpen door Helene Hjorth en haar team. Tijdens het ontwerp- en productieproces laten ze geen detail buiten beschouwing. Zo ontstaan items die niet alleen erg leuk zijn voor je kindje, maar door hun minimalistische karakter esthetisch gezien ook aansluiten bij de rest van jouw interieur. Done by Deer is er dus niet alleen voor jouw kindje, maar ook voor jou!

Wegdromen met de Happy Dots collectie

De Done by Deer Happy Dots collectie bevat alles wat jouw kindje nodig heeft om heerlijk weg te dromen. Zo voorkom je met de Happy Dots bedbumper met koord dat hij of zij zich stoot aan de harde spijlen van het ledikantje. Deze bedbumper kan met behulp van het koord stevig aan de spijlen van het bed vastgemaakt worden. Ook voor een dutje ver van huis ben je bij deze collectie aan het goede adres. In het Happy Dots babynest kan jouw kindje waar dan ook heerlijk liggen en wegdutten. Het leuke stippeltjesmotief van dit babynest maakt hem daarnaast niet alleen een praktische, maar ook leuke compagnon voor onderweg.

Done by Deer Happy Dots bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Done by Deer. Dat betekent dat wij alle producten uit de Done By Deer Happy Dots collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Done by Deer Happy Dots gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.