Naar boven

Over Done by Deer

Het Deense designlabel Done by Deer maakt al sinds 2014 de mooiste designproducten voor de allerkleinste doelgroep: baby’tjes en dreumesen. Dat doet het team van Helena Hjorth met 100 procent overgave. Constant worden nieuwe trends op het gebied van design gespot om ze vervolgens op een innovatieve, minimalistische manier te verwerken in meubilair en woonaccessoires die enerzijds aansluiten bij de wensen van jouw kindje, maar dankzij hun minimalistische vormgeving en neutrale kleurgebruik anderzijds niet misstaan in het interieur van jullie huis. Daarbij besteedt Done by Deer uitgebreid aandacht aan de veiligheid van haar producten. Alle items van Done by Deer voldoen aan de strenge Europese veiligheidseisen en er wordt bij de productie gebruikgemaakt van Oekotex katoen. Een type ecologisch katoen dat vrij is van de chemicaliën die je in veel andere katoenen producten aantreft.

Ecologisch beddengoed met een vrolijke opdruk

Wanneer jouw baby’tje zijn Elphee aankleedkussen ontgroeid is, hoeft het gelukkig nog geen afscheid te nemen van Elphee. Het Elphee trek speelgoed vergezelt hem of haar namelijk maar al te graag: of dat nu tijdens het zetten van de eerste stapjes of een rondje door de wijk of het park is. Ook als de zon onder is gegaan, kan Elphee jouw kindje gezelschap houden. Het Elphee dekbedovertrek 100x135 is namelijk enerzijds bedrukt met Elphee en anderzijds met een vrolijk stippenpatroon. Op zo’n manier hoeft jouw kindje dromenland nooit alleen te betreden, maar heeft het altijd een leuk olifantje aan zijn zijde. Twee mooie toevoegingen aan de Done by Deer Elphee collectie, nietwaar?

Done by Deer Elphee bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Done by Deer. Dat betekent dat wij alle producten uit de Done By Deer Elphee collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.