Naar boven

Done by Deer eetsetjes

Geen strijd meer aan de eettafel met de Done by Deer eetsetjes. Je hebt je best gedaan om een zo lekker mogelijk hapje voor je kind klaar te maken en hoopt dat het eten deze keer wel opgegeten wordt. Je hebt het eten net op tafel gezet en daar begint het al. Nee, bah. Het bord wordt met geweld aan de kant geschoven. De helft ligt inmiddels op de grond, de rest ligt verspreid over de tafel en drie happen liggen nog op het bord. Je zet het bord terug en schept een beetje van het overgebleven eten op een lepel en probeert alsnog die laatste drie happen erin te krijgen. Met veel pijn en moeite lukt dit, maar toch vraag jij je af hoe je kunt voorkomen dat het eten telkens een strijd wordt. Probeer het Done by Deer Happy Dots eetsetje. Hiermee wordt elke maaltijd een feestje.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Deens design van Done by Deer

Done by Deer is een Deens merk en is in 2014 opgericht door Helen Hjorth. De naam van het merk is deels een vertaling van de achternaam van Helene, want Hjorth betekent deer in het Deens. Helene bedenkt en maakt meubels en accessoires voor baby’s en peuters. Dit doet zij niet alleen, maar met een team van gedreven designers maken zij geweldige producten. Ze hebben namelijk de gave dat ze van een moderne designtrend een 100% vriendelijk product weten te maken. Ze zorgen ervoor dat het ontwerp niet alleen bij de verbeelding van kinderen past, maar ook aansluit bij het interieur van papa en mama. Het merk typeert zich door de combinatie van prachtig design, innovatie en gewaagde kleuren. Dit typeert het merk niet alleen, maar maakt het ook uniek.

Een geslaagd peuterdiner met een Done by Deer eetsetje

Is je peuter een moeilijke eter en heb je zo ongeveer alle trucjes uit de kast gehaald om ervoor te zorgen dat je kind voldoende voeding binnenkrijgt? Done by Deer weet hier raad mee. De eetsetjes van Done by Deer zijn speciaal ontworpen voor peuters die moeite hebben met eten. Ze zijn namelijk voorzien van leuke prints waardoor het eten een feestje wordt. Neem het Done by Deer Contour eetsetje. Dit gezellige setje heeft een hele leuke dierenprint en bestaat uit een bord, kom, mok, lepel en vork. Alle ingrediënten die nodig zijn voor een geslaagd peuterdiner. Of ga voor het Done by Deer Happy Dots starter eetsetje. Een setje met vrolijke stippen en diertjes. Het setje bestaat uit een bord, een tuitbeker, een lepel en een vork. Een ultieme combinatie voor dat heerlijke maaltje van je peuter. Misschien krijg je nu zelfs de minst favoriete groentes erin.

Done by Deer eetsetjes bij Flinders  

Flinders is officieel dealer van Done by Deer. Dat betekent dat wij alle Done By Deer eetsetjes kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.