Naar boven

Over Done by Deer

Done by Deer is een merk dat goed in de smaak valt bij gezinnen met jonge kinderen. Het designlabel is opgericht in 2014 en richt zich op producten voor baby’s en dreumesen. Het ontwerpersteam gebruikt leuke designs en vrolijke kleuren. De producten van Done by Deer hebben een lieve en kindvriendelijke uitstraling. Bij Done by Deer ben je verzekerd van het beste voor je kleintje. De producten hebben altijd iets leerzaams en speels. Zo kan je kind, die zich volop aan het ontwikkelen is, steeds weer nieuwe dingen leren. Het is een designlabel met betaalbare prijskaartjes wat ook een groot pluspunt vormt. Done by Deer innoveert continu waardoor de collectie constant wordt uitgebreid met nieuwe blikvangers. Alle producten hebben leuke details en dat geldt ook voor het Balloon dekbedovertrek van Done by Deer. Het feestelijke printje zal ervoor zorgen dat je kind lekker weg kan dromen.

Vrolijke Done by Deer dekbedovertrekken

Ook als je kind wat groter aan het worden is, kan hij of zij nog steeds plezier hebben van de dekbedovertrekken van Done by Deer. Het Done by Deer Contour dekbedovertrek 140x200 heeft namelijk een groter formaat: ideaal voor als je kind net zijn of haar oude bed verlaten heeft. Het patroon van dit dekbedovertrek vormt een soort leger van dierenvriendjes. Als je kind een enge droom heeft, zullen zij deze verjagen. Het dekbedovertrek is er in een roze en blauwe variant. Zo zit er vast eentje bij die bevalt. Dit model dekbedovertrek is er ook in een kleinere versie, want stiekem is het patroon namelijk voor alle leeftijden leuk. Voor welk dekbedovertrek van Done by Deer ga jij?

Done by Deer dekbedovertrekken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Done by Deer. Dat betekent dat wij alle Done By Deer dekbedovertrekken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.