Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Typerende stijl van Done by Deer

Done by Deer is een designmerk dat is ontwikkeld voor ouders met baby’s en peuters. Het Deense bedrijf is in 2014 door Helene Hjorth opgestart en maakt al een aantal jaar lifestyleproducten. De stijl van Done by Deer herken je meteen. Typerend voor dit merk is namelijk haar grafische karakter. De filosofie is eenvoudig. Ze combineert innovatie, veiligheid en gewaagde kleuren met elkaar. Dit maakt elk product zo uniek. De meubels en het speelgoed zijn gemaakt voor ouders die liefde hebben voor Deens design, maar wel passen bij de verbeelding van kinderen. Hierdoor spreekt het de kinderen niet alleen aan, maar kan het ook goed gecombineerd worden met de rest van de inrichting. Helene en haar team dagen zichzelf steeds uit om unieke producten te blijven ontwikkelen.

Comfortabele slaapjes met bedbumpers van Done by Deer

Met de bedbumpers van Done by Deer zal je kleintje zeker weten een comfortabel slaapje hebben. Het is een extra zachte bescherming langs de rand en spijlen van het bedje zodat ze zich hieraan niet kunnen bezeren. De bedbumpers zijn in diverse soorten verkrijgbaar. Een erg leuke kleur is de Done By Deer Bedbumper donkerblauw. Niet alleen tof voor op een jongenskamer, maar is ook leuk in combinatie met okergeel en roze zodat je er in een handomdraai een stoere meisjeskamer van maakt. Ben je dol op praktische producten? Ga dan voor de Done by Deer Happy Dots bedbumper. Een bedbumper die een leuk stippenpatroon heeft en in toegankelijke kleuren beschikbaar is waardoor je hem zowel op een meisjes- als jongenskamer kunt gebruiken.

Done by Deer bedbumpers bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Done by Deer. Dat betekent dat wij alle producten uit de Done by Deer bedbumpers kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.