Naar boven

Done by Deer bedbumpers

Geen onrustige slaapjes meer voor je kleintje met de Done by Deer bedbumpers. Is je baby erg bewegelijk waardoor het zich vaak stoot aan de spijlen van het bedje en zichzelf daardoor wakker maakt? Met een bedbumper is dit probleem zo opgelost. Een bedbumper biedt extra bescherming zodat jij je kleine spruit met een gerust hart in bed kunt leggen. Als ouder wil je toch het allerbeste voor je kind? Daarnaast geeft dit jou ook meer rust, want je kindje zal lekker doorslapen. Er blijft dus meer tijd over voor papa en mama. En dat is even een feestje. Lekker samen op de bank hangen zonder gestoord te worden. Maak het nog feestelijker met de Done by Deer Happy Dot bedbumper. Het stippenpatroon van deze bedbumper maakt hem namelijk extra vrolijk. Daar word je toch blij van?

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Typerende stijl van Done by Deer

Done by Deer is een designmerk dat is ontwikkeld voor ouders met baby’s en peuters. Het Deense bedrijf is in 2014 door Helene Hjorth opgestart en maakt al een aantal jaar lifestyleproducten. De stijl van Done by Deer herken je meteen. Typerend voor dit merk is namelijk haar grafische karakter. De filosofie is eenvoudig. Ze combineert innovatie, veiligheid en gewaagde kleuren met elkaar. Dit maakt elk product zo uniek. De meubels en het speelgoed zijn gemaakt voor ouders die liefde hebben voor Deens design, maar wel passen bij de verbeelding van kinderen. Hierdoor spreekt het de kinderen niet alleen aan, maar kan het ook goed gecombineerd worden met de rest van de inrichting. Helene en haar team dagen zichzelf steeds uit om unieke producten te blijven ontwikkelen.

Comfortabele slaapjes met bedbumpers van Done by Deer

Met de bedbumpers van Done by Deer zal je kleintje zeker weten een comfortabel slaapje hebben. Het is een extra zachte bescherming langs de rand en spijlen van het bedje zodat ze zich hieraan niet kunnen bezeren. De bedbumpers zijn in diverse soorten verkrijgbaar. Een erg leuke kleur is de Done By Deer Bedbumper donkerblauw. Niet alleen tof voor op een jongenskamer, maar is ook leuk in combinatie met okergeel en roze zodat je er in een handomdraai een stoere meisjeskamer van maakt. Ben je dol op praktische producten? Ga dan voor de Done by Deer Happy Dots bedbumper. Een bedbumper die een leuk stippenpatroon heeft en in toegankelijke kleuren beschikbaar is waardoor je hem zowel op een meisjes- als jongenskamer kunt gebruiken.

Done by Deer bedbumpers bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Done by Deer. Dat betekent dat wij alle producten uit de Done by Deer bedbumpers kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.