Naar boven

Done by Deer aankleedkussens

Met een van de Done by Deeraankleedkussens leg je je baby op een comfortabel plekje neer om hem of haar te verschonen.Het verschonen van je kleine spruit gaat niet altijd even makkelijk. Vaak is het een hele strijd en gaat het gepaard met een hoop gespartel, hard gehuil en bij een poepluier helpt de lucht ook niet echt mee. Voor zowel moeder als kind is het dus niet het leukste moment van de dag. Daar hebben de makers van Done by Deer wat op bedacht. Zij willen dat het verschonen niet een grote ergernis is, maar juist één van de eenvoudigste taakjes van de dag. Met het Elphee aankleedkussen wordt dit het zeker. Dit gezellige olifantje houdt je kindje gezelschap tijdens het verschonen waardoor hij of zij is afgeleid en jij zonder moeite die luier weet te verwisselen.

Helene Hjorth en Done by Deer

Done by Deer is een modern lifestylemerk voor families met baby’s en peuters en is in 2014 opgericht door de Deense designer Helene Hjorth. Haar achternaam betekent in het Deens ‘deer’ en op deze manier heeft zij de naam van haar merk vormgegeven. Het label staat voor eenvoud en kenmerkt zich door haar grafische afwerking en Scandinavische stijl. Het doel is het combineren van innovatie, veiligheid en gewaagde kleuren tot een mooi design wat elk item uniek maakt. Samen met haar team heeft Helene het vermogen om moderne trends te vertalen naar 100% vriendelijke items die niet alleen bij de sprankelende verbeelding van kinderen passen, maar sluiten ook aan bij het moderne interieur van papa en mama. Daarnaast zijn de producten betaalbaar en ook erg leuk om cadeau te geven.

Verschonen wordt een feestje met de Done by Deer aankleedkussens

Zoals de meeste ouders weten, is het verschonen van je kleintje niet het prettigste taakje van de dag. Met het Balloon aankleedkussen uit de Done by Deer collectie verandert dit vervelendewerkje in een écht feestje. Het kussen is namelijk voorzien van een leuk ballonnen printje waardoor je kindje er niet alleen feestelijk bij ligt, maar je er zelf ook vrolijk door wordt. Een glimlach tovert dit leuke kussen op je gezicht. Hoe leuk is dat? De collectie bestaat niet alleen uit dit printje, maar is onder andere verkrijgbaar in een effen grijze kleur zodat je het goed kunt combineren met de meubeltjes in de kinderkamer. Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor een dierenthema. En het Raffi aankleedkussen past hier heel goed bij. 

Done by Deer aankleedkussens bij Flinders  

Flinders is officieel dealer van Done by Deer. Dat betekent dat wij alle Done By Deer aankleedkussens kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.