Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Diesel

Diesel by Foscarini is uniek in interieurland. Iedereen kent het Italiaanse merk van de spijkerbroeken en horloges, maar sinds enkele jaren is Diesel ook actief in de interieurbranche. Diesel verkoopt prachtige en veelbesproken designlampen. Hanglampen, vloerlampen en tafellampen: bij dit stoere Italiaanse merk vind je unieke lampen in alle soorten en maten. Doordat Diesel allerlei totaal verschillende collecties heeft, vind je altijd wel een lamp die past bij jouw interieur en woonsmaak. Een mooi voorbeeld van een veelbesproken collectie van Diesel is de White Noise lampencollectie. Door de unieke uitstraling van deze lampen lijkt het alsof ze van een andere wereld komen. En dit zorgt voor een unieke sfeer in het interieur.

Stijlvolle Diesel White Noise lampen

De Diesel White Noise lampen zijn niet geschikt voor wie houdt van basic en simpel. Zowel de White Noise hanglamp LED dimbaar als de White Noise hanglamp niet dimbaar zijn ongeacht waar je ze ophangt echte blikkenvangers. Over blikkenvangers gesproken: als je de lampenkap van binnen bekijkt, lijkt het net alsof er een groot nieuwsgierig oog terug naar je kijkt. Door zijn grote formaat en ronde vorm is deze lamp heel mooi boven een ronde eettafel of vergadertafel, maar dit neemt niet weg dat hij ook heel mooi is voor boven een zithoek of in de slaapkamer. Welk plekje krijgt deze buitenaards mooie lamp bij jou in huis?

Diesel White Noise bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Diesel. Dat betekent dat wij alle producten uit de Diesel White Noise collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.