Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Succesvol leven volgens Diesel

Het merk Diesel ken je waarschijnlijk van de stoere spijkerbroeken en mode-items. Dit is ook waar het merk in 1978 mee begon, als pionier op het gebied van denim. Tegenwoordig is Diesel een wereldberoemd merk, dat een waardige tegenhanger vormt van de luxe merken wereldwijd. Sinds een paar jaar kijkt Diesel ook buiten de grenzen van de mode. Samen met bekende designmerken zoals Foscarini en Moroso heeft Diesel een interieurcollectie op de markt gebracht, waaronder ook de Diesel vloerlampen. En wie beter dan Diesel zelf kan de collectie beschrijven? "Van rock tot pop, van casual tot vintage en van grafisch tot kunst. Diesel heeft een nieuwe collectie van lampen die een veelheid van talen spreekt. Tegelijkertijd is er sprake van een onmiskenbare stijl: de Diesel lifestyle. Ironisch, onconventioneel, plezierig, fier en creatief. Een manier van zijn en van kleden die ook wordt toegepast op een manier van inrichten. Het is een nieuw avontuur dat je je eigen ruimte laat samenstellen, dat verder gaat dan clichés en die je persoonlijkheid aan het licht zal brengen. Hard als metaal, zacht als stof, glanzend als verchroomd glas, en altijd uniek en verschillend: succesvol leven volgens Diesel," aldus het designlabel zelf.

Diesel vloerlamp: zó zit de Fork in de steel

Een icoon in de Diesel vloerlampen collectie is de Diesel Fork vloerlamp. De lampenkap van deze vloerlamp van Diesel vindt zijn oorsprong, heel verrassend, in de mode industrie. De stiksels in de stof van de lamp zijn dezelfde als die van een Diesel spijkerbroek. Dit is een typisch Diesel element waarmee het merk zich onderscheidt. Toch is dit niet de grootste inspiratiebron voor de Diesel vloerlamp geweest. Het ontwerp voor de lampenkap is geïnspireerd op het buitenleven. Outdoor camping is het motto van de Fork vloerlamp van Diesel. De canvas lampenkap wordt op een prachtige wijze verlicht en doet je denken aan een licht dat ’s nachts door het tentdoek schijnt. Daarnaast is de Fork vloerlamp van Diesel zeer flexibel door de verbindingen in het frame. De lamp kan 360° graden gedraaid worden. Verander het licht wanneer je maar wilt, speel met de lamp en beleef plezier aan het vinden van nieuwe posities. Deze Diesel vloerlamp is dus niet alleen decoratief maar ook functioneel. Daarnaast zorgt een energiezuinige halogeen lamp er voor dat je de Fork vloerlamp kan dimmen.

Diesel vloerlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Diesel. Dat betekent dat wij elke Diesel vloerlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke vloerlamp van Diesel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Diesel vloerlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.