Diesel Tool

De Diesel Tool serie is een unieke collectie lampen van het Italiaanse merk Diesel. Je kent dit label wellicht van de spijkerbroeken en horloges, maar de verlichtingscollectie is ook absoluut het bekijken waard. De Diesel Tool lampen hebben namelijk het stoere uiterlijk van een echt Diesel ontwerp. Met een lampenkap van siliconen rubber mogen we spreken over een unieke vormgeving! De Diesel Tool is er in tafellamp, vloerlamp en hanglamp. Zoals het ‘echt’ rubber betaamt, zijn alle lampen uit de Diesel Tool serie uitgevoerd in de kleur zwart. Bij de tafel- en de vloerlamp is de voet gemaakt van beton. Met een Diesel Tool lamp haal je echt iets bijzonders in huis!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Diesel: van spijkerbroek naar designlamp

Diesel is uniek in verlichtingsland. Iedereen kent het merk van de spijkerbroeken en horloges, maar wist je dat dit Italiaanse modemerk sinds enkele jaren ook prachtige en veelbesproken designlampen ontwerpt? Voor de zogenaamde Diesel Home Collectie, ‘Succesful Living from Diesel’, ging het merk een samenwerkingsverband aan met Foscarini, de bekende verlichtingsfabrikant. Foscarini heeft een collectie designlampen ontworpen waarin je de echte 'Diesellook' terugvindt. Verwacht geen designlampen van spijkerstof, maar moderne, stoere verlichting gemaakt van bijzondere materialen. De materialen als stof, metaal, verchroomd glas en rubber zorgen voor een unieke collectie designverlichting. Neem de Diesel Tool serie: een spannende combinatie van een rubberen lampenkap en bijzonder ontwerp. Op en top Diesel, dus!

Handige Tool van Diesel

Soms wil je met een kleine verandering een groot effect bereiken. Met de Diesel Tool lamp gaat je dat sowieso lukken! Dit unieke ontwerp heeft een lampenkap van, jawel, siliconen rubber en is daarmee één van de weinige lampen in de wereld gemaakt van dit materiaal. Het zal je dan ook niet verbazen dat de inspiratie voor de vormgeving van de Diesel Tool lamp afkomstig is van werkplaatsen en fabrieken. Dit sluit perfect aan op de woontrends van nu, waarin een industriële inrichting centraal staat. Bovendien is de Diesel Tool lamp ook nog eens zeer praktisch. Omdat er geen specifieke lichtbron is vereist kun je zelf de hoeveelheid Watt bepalen die de Diesel Tool lamp uitstraalt. Aan jou de keus of je voor een felle lichtbundel gaat voor boven je bureau, of een zacht schijnsel in de woonkamer.

Voor klein en groot

Maak kennis met de Diesel Tool Suspensione, de Italiaanse term voor ‘Diesel Tool hanglamp’. Dit prachtexemplaar is verkrijgbaar in twee verschillende maten en heeft in beide gevallen een andere vorm. Zo lijkt de Diesel Tool hanglamp small op een klein vat, terwijl de Diesel Tool hanglamp large juist meer weg heeft van een kegel. Het is dus maar net waar je voorkeur naar uitgaat! Eén ding is zeker: alle lampen uit de Diesel Tool serie zijn van de kwaliteit die we van het Italiaanse Foscarini gewend zijn en komen dus niet voor niets met maar liefst twee jaar garantie. We zijn ervan overtuigd dat je jarenlang plezier zult hebben van dit originele exemplaar!

Diesel Tool bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Diesel. Dat betekent dat wij elke Diesel Tool hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Diesel Tool hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Diesel Tool serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naast de Diesel Tool collectie heeft Diesel ook prachtige verlichting in de collectie Rock, Glas, Cage en Fork.

Naar boven