Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Diesel

De meesten zullen het merk Diesel kennen van hun uitgebreide denimcollectie. Dit is ook niet verwonderlijk! Diesel begon in 1978 in Italië met het maken van dames- en herenkleding. Hun kenmerkende, jonge stijl en de hoge kwaliteit sloegen aan bij het grote publiek, waarna Diesel zich al snel vestigde als internationaal bedrijf. Het creatieve team van Diesel kan echter veel meer dan het ontwerpen van de mooiste kleding. Daarom sloegen ze hun handen ineen met het eveneens Italiaanse verlichtingsmerk Foscarini. Deze samenwerking resulteerde in een nieuwe collectie lampen van Diesel, die enerzijds de decennia aan ervaring in de verlichtingsbranche van Foscarini herbergt en anderzijds gekenmerkt wordt door de frisse blik van het creatieve team van Diesel.

Diesel Pipe collectie: mode en design

Dat Diesel haar roots heeft in de kledingbranche komt duidelijk naar voren in de lampen van de Diesel Pipe collectie. Zo wordt de Pipe Media vloerlamp gesierd door een opdruk die geïnspireerd is op de verschillende chique stoffen en andere materialen die worden gebruikt in de kledingbranche. Wij denken onder andere kant, mesh en verf te bespeuren. Door de looks van de verschillende materialen met elkaar te combineren in één lamp ontstaat een asymmetrische opdruk, die extra mooi naar voren komt wanneer het licht vanuit de lamp zijn weg naar buiten probeert te vinden. Vind je de vormgeving van de lamp prachtig, maar ben je op zoek naar een neutralere lamp? De witte uitvoering van deze lamp is waarschijnlijk precies wat jij zoekt!

Diesel Pipe bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Diesel. Dat betekent dat wij alle producten uit de Diesel Pipe collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.