Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Diesel

Het merk Diesel ken je waarschijnlijk van de stoere spijkerbroeken en mode-items. Dit is ook waar het merk in 1978, als pionier op het gebied van denim, mee van start ging. Tegenwoordig is Diesel een wereldberoemd merk dat een waardige tegenhanger vormt van de luxe merken wereldwijd. Sinds een paar jaar kijkt Diesel ook buiten de grenzen van de mode. Samen met bekende designlabels, zoals Foscarini en Moroso, heeft Diesel een interieurcollectie op de markt gebracht. In alle ontwerpen zie je duidelijk de kenmerken van Diesel terug.

Klein, maar fijn: Diesel Duii lampen

De Diesel Duii Mini tafellamp is vrij klein van stuk, maar dat maakt hem er niet minder mooi om. Heb je al iets herkend van de Duii bureaulamp? Juist ja, de koplamp is eigenlijk compleet hetzelfde. Oftewel de Duii Mini is eigenlijk het kleine neefje of nichtje. Hij is gemaakt van een drietal materialen: glas, aluminium en gelakt metaal. Deze aandachtstrekker heeft een breedte van 16 centimeter, een diepte van 25 centimeter en gaat 25 centimeter de hoogte in. Lekker compact dus. Hierdoor kan deze lamp in elk geval een steentje bijdragen op je nachtkastje. Toch kun je hem ook een mooi plekje geven op een willekeurige tafel. Door de bijgeleverde kabel van 210 centimeter kun je deze lamp eenvoudig een plekje naar wens geven.

Diesel Duii bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Diesel. Dat betekent dat wij elke lamp uit de Diesel Duii collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit de Diesel Duii serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp uit de Diesel Duii collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.