Desso Sense of Marble

Zou je het liefst in een oud monumentaal pand wonen met marmeren vloeren? Het is helaas voor de meesten onder ons niet weggelegd. Maar met de vloerkleden uit de Desso Sense of Marble serie kom je wel een stukje dichter in de buurt. Verschillende marmerstructuren zijn in de mooiste kleuren op de vloerkleden geprint. Zoals het Sense of Marble vloerkleed 170x240. Dit vloerkleed is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren. Het kleed geeft de ruimte een luxe en elegante uitstraling net zoals het originele materiaal dat doet. Daarbij is dit exemplaar veel warmer aan de voeten dan het daadwerkelijke steen en heeft het ook nog eens een veel vriendelijker prijskaartje. Een en al voordelen dus. Heb je de ruimte? Ga dan voor de grootste versie: het Sense of Marble vloerkleed 200x300.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Design van Desso

Desso is een Nederlands merk dat al tachtig jaar tapijten en vloerkleden produceert van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dat doen ze bijna voor alle plekken waar je ooit een tapijt of vloerkleed bent tegengekomen. Kantoorpanden, banken, zorgcentra, scholen, winkels en ga zo maar door. Gelukkig maken ze ook kleden met de consument en zijn of haar eigen huis in het hoofd. Bij het ontwerpen voor deze collectie kijken ze naar de trends van structuren, materialen en kleuren gebruikt in de hedendaagse binnenhuisarchitectuur. Het is dan ook niet gek dat ze met de Sense of Marble serie zijn gekomen. De structuur van dit materiaal is al een tijd populair en op verschillende producten terug te vinden. Zo creëer je al snel een vloer met allure.

Desso Sense of Marble vloerkleden in alle soorten en maten

Het leuke aan deze prints is dat je echt een patroon van de steenblokken ziet zitten. Omdat marmer een natuurlijk materiaal is, heeft deze altijd een andere structuur wat de print onregelmatig en erg rijk maakt. Je kunt uren naar dit kleed blijven staren en er telkens weer nieuwe dingen in zien. Er zijn veel verschillende kleuropties die elk een eigen sfeer met zich meebrengen. Je hebt lichtere tinten zoals beige, wit en zand, maar ook donkere diepe kleuren zoals zwart, donkerrood en donkergroen. Om een extra speels effect te creëren, heeft de serie ook een ronde variant: het Sense of Marble vloerkleed 300. Laat deze kleden samenspelen met de andere materialen in je interieur voor een natuurlijke en moderne uitstraling.

Desso Sense of Marble bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Desso. Dat betekent dat wij alle producten uit de Desso Sense of Marble collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem contact met ons op via de e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.