Design on Stock stoelen

Met een Design on Stock stoel zit je altijd goed. Of je de stoel nou gebruikt om lekker lang na te tafelen met vrienden of gewoon even je krantje te lezen. Een Design on Stock stoel kun je het beste omschrijven als een stukje topdesign dat ook nog eens betaalbaar is. Design on Stock staat bij ons en de rest van de designwereld sowieso al bekend om de liefde voor het vak, de unieke ontwerpen, de snelle levertijden en de scherpe prijzen. Maar met een Design on Stock stoel wordt dat maar weer eens bewezen. Hierbij komt ook nog eens het feit dat een Design on Stock stoel verkrijgbaar is in ontelbare maten, materialen en afwerkingen. Met de verschillende opties die mogelijk zijn, is er voor iedereen wel een mooie en geschikte variant van deze Design on Stock stoel te vinden.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

Design on Stock

Design on Stock is in 2009 opgericht door Dennis Goethals. Een fabriek in eigen land, het gehele proces in eigen beheer en een efficiënt, Japans productiesysteem: dat is het geheim van Design on Stock. Waar andere fabrikanten wachten met draaien tot zij een minimum aantal orders binnen hebben, wordt iedere Design on Stock stoel per stuk geproduceerd. Omdat alle onderdelen uit Nederland komen, hoeft men niet op bestellingen uit het buitenland te wachten. De voorraad klein houden, dat is tenslotte waar de naam Design on Stock vandaan komt! Dankzij deze efficiëntie kun je al binnen twee weken na je bestelling je nieuwe Design on Stock stoel gebruiken. Aangezien de gemiddelde levertijd van meubels tien tot twaalf weken is, heeft Design on Stock op dit gebied dus absoluut een streepje voor op andere meubelmerken. Design on Stock is namelijk altijd on Stock!

Een Design on Stock stoel: natuurlijk design

Wanneer je een Design on Stock stoel in huis hebt staan, zullen de echte kenners deze herkennen aan zijn mooie ontwerpen en natuurlijke materialen. Mensen die minder bekend zijn met design, zullen een Design on Stock stoel simpelweg prachtig vinden. Een Design on Stock stoel die er gelijk uitspringt is de Design on Stock Cavaletta stoel. Cavaletta is Italiaans voor sprinkhaan. Wij begrijpen dat dit in eerste instantie niet is waar je bij een Design on Stock stoel naar op zoek bent. Maar toen wij wat verder keken, begrepen wij deze gelijkenis wel. Deze Design on Stock stoel oogt misschien wat rang, maar is tegelijkertijd sterk als staal. Een echte overlever dus deze Design on Stock stoel!

Design on Stock stoel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design on Stock. Dat betekent dat wij elke Design on Stock stoel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Design on Stock stoel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Design on Stock stoel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.