Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Deze stof van topkwaliteit is verkrijgbaar in maar liefst 64 kleuren. De kleurenstellingen zijn toepasbaar in elk interieur, kiezel- en poedertinten die aansluiten bij een nieuwe vormgeving die de designwereld een stuk gevoeliger, zachter en minder streng maakt. Een melangekleur zorgt dat de stof zich aanpast aan de kleuren in de ruimte. De stof is van 100% zuiver wol en heeft een slijtvastheid van meer dan 90.000 Martindale. Een comfortabele stof met een zachte touch. Wol heeft specifieke eigenschappen zoals herstellend vermogen, vuilafstotend, makkelijk te reinigen, antistatisch, isolerend en zelfdovend. Wollen stoffen passen zich goed aan de temperatuur in de ruimte aan en kunnen gebruikt worden als geluidsisolatie.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van De Ploeg. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van Design on Stock Ploegwool gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.