Design on Stock Nylo

Met de meubels uit de Design on Stock Nylo collectie kom je helemaal tot rust. Het is wel zo lekker om jezelf na een dagje werken even lekker in de watten te leggen. Dat begint met de voetjes omhoog. Dit komt helemaal goed op de Nylo voetenbank van Design on Stock. Hij is verkrijgbaar in drie prachtige kleuren: grijs, mintgroen en bruin. Voor welke kleur je ook kiest, het is in elk geval zeker dat je voeten zich helemaal op hun gemak voelen op zo’n voetenbank. Bijzonder mooi detail: deze voetenbank komt in een nonchalant én strak interieur uitstekend tot zijn recht. Pak maar vast je favoriete drankje, een lekker hapje, je lievelingsboek en jouw avond kan niet meer stuk. Ben je benieuwd wat voor zitcomfort deze collectie je nog meer te bieden heeft? Ga maar snel een kijkje nemen dan. 

Over Design on Stock

In 2009 werd Design on Stock opgericht door Dennis Goethals. Design on Stock is een merk van eigen bodem met een duidelijke missie: betaalbaar design zonder lange levertijden of ingewikkelde servicevoorwaarden. Een fabriek in eigen land, het gehele proces in eigen beheer en een efficiënt, Japans productiesysteem: dat is het geheim van Design on Stock. Zo hoef je niet maanden lang te dromen over jouw prachtige aankoop, maar heb je hem snel in huis. De collectie van Design on Stock kun je het best typeren als betaalbaar topdesign. Liefde voor het vak, een uniek ontwerp en een scherpe prijs zijn kenmerkend voor de producten van Design on Stock.

Design on Stock Nylo fauteuils van formaat

Heb je je interieur altijd al willen verblijden met een heerlijk fauteuil? Dan ben je in deze collectie aan het juiste adres. In de Design on Stock Nylo fauteuil draai je jezelf eenvoudig naar de plek waar je wilt. Deze fauteuil zit heel lekker doordat de zitting en de rug in een hoek in elkaar doorlopen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat wanneer je de fauteuil draait, hij extra ruimte in beslag neemt. De voet van deze fauteuil is namelijk gecentreerd onder de kuip geplaatst. Daar is over nagedacht, dus. Hij heeft een breedte van 85 centimeter, een diepte van 87 centimeter en een hoogte van 88 centimeter. Heb jij al een mooi plekje voor ogen waar je hem kunt plaatsen? Kleine waarschuwing: hij zit zo lekker waardoor je er misschien niet meer uit komt. Ook dat is geen probleem, want zo geniet je optimaal van het zitcomfort dat deze fauteuil je biedt. 

Design on Stock Nylo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design on Stock. Dat betekent dat wij elk product uit de Design on Stock Nylo collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Nylo serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Nylo collectie van Design on Stock, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven