Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design on Stock

Design on Stock is in 2009 opgericht door Dennis Goethals. Een fabriek in eigen land, het gehele proces in eigen beheer en een efficiënt, Japans productiesysteem: dat is het geheim van Design on Stock. Waar andere fabrikanten wachten met draaien tot zij een minimum aantal orders binnen hebben, wordt ieder Design on Stock product per stuk geproduceerd. Omdat alle onderdelen uit Nederland komen, hoeft men niet op bestellingen uit het buitenland te wachten. De voorraad klein houden, dat is tenslotte waar de naam Design on Stock vandaan komt! Dankzij deze efficiëntie kun je al binnen twee weken na je bestelling je nieuwe Lounge kussen (54x26cm) in gebruik nemen. Aangezien de gemiddelde levertijd van meubels is tien tot twaalf weken, heeft Design on Stock op dit gebied dus absoluut een streepje voor op andere meubelmerken. Design on Stock is namelijk altijd on stock!

Sky high met een Design on Stock kussen

Dat een kussen van Design on Stock niet zomaar een kussen is, moge duidelijk zijn. Maar wat maakt een Design on Stock kussen nou zo speciaal? Wij horen het jou denken. Het antwoord zit hem in de magische ontwerpen en het prachtige materiaalgebruik. Zo heb je het Sky kussen. De fijne stof van dit Design on Stock kussen en de glanzende details zorgen ervoor dat je naar het kussen kan blijven staren. Met dit kussen plof je in ieder geval op de bank in stijl! En dan hebben we het nog niets een gehad over het Design on Stock Cloud kussen. Dit kussen bewijst maar weer dat een vierkant ontwerp helemaal niet simpel hoeft te zijn. Integendeel! Door het verschillende kleurgebruik aan de beide kanten van het kussen, krijgt dit Design on Stock kussen een bijzondere en verrassende look. Een rijke toevoeging voor je interieur dus.

Comfort en stijl tegelijk

Een kussen waarmee je lekker op de bank kunt ploffen maar dat ook nog eens ontzettend stijlvol is. Dat klinkt ons als muziek in de oren. Het Lounge kussen 58x36cm laat zien dat dit mogelijk is. Het simpele ontwerp van dit Design on Stock kussen zorgt ervoor dat je dit kussen op elke bank kunt neerleggen. Als extra rugsteun of puur ter decoratie. Bij dit Design on Stock kussen heb je een ruime keuze wat betreft stofsoorten en kleuren. Dus je ideale kussen zit er gegarandeerd bij. En wil je net een maatje groter, ga dan voor het Design on Stock Lounge kussen 66x46cm. Heb je echt wat extra steun in je rug nodig? Zet dan je zinnen op het Lounge rugkussen.

Design on Stock kussen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design on Stock. Dat betekent dat wij elk Design on Stock kussen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Design on Stock kussen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Design on Stock kussen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.