Design on Stock Dalt

Een echte designsalontafel in huis? De Design on Stock Dalt collectie heeft echte pareltjes in haar assortiment. De salontafels uit deze serie zijn ontworpen door Studio Foorumi. Foorumi betekent ‘platform’ in het Fins. Voor net afgestuurde designers is het ongelooflijk lastig om echt door te breken op de markt. Met een briljant idee alleen kom je er niet. Studio Foorumi is ontstaan om juist talent de kans te geven om hun ideeën te showen. Hierbij krijgt de ontwerper de kans om ervaring op te doen door samen te werken met vakmensen. Als de ontwerper de vonk geeft, maakt Studio Foorumi het vuur. Die vurige passie voor design is zeker terug te zien in de salontafels die zij ontworpen hebben. Met liefde voor het vak zijn de ontwerpers aan de slag gegaan. Ga je het resultaat hiervan bewonderen? 

Sorteren op

1-3 van 3 producten

Design on Stock: geeft jonge designers een kans

In 2009 werd Design on Stock opgericht door Dennis Goethals. Dennis heeft Studio Foorumi opgericht met het idee om talent een platform aan te bieden waarop zij zich verder kunnen ontwikkelen. Een idee blijft niet alleen slechts een schets, maar wordt ook werkelijkheid. Design on Stock is een merk van eigen bodem met een duidelijke missie: betaalbaar design zonder lange levertijden of ingewikkelde servicevoorwaarden. Een fabriek in eigen land, het gehele proces in eigen beheer en een efficiënt, Japans productiesysteem: dat is het geheim van Design on Stock. Zo hoef je niet maanden lang te dromen over jouw prachtige aankoop, maar heb je hem snel in huis. De collectie van Design on Stock kun je het best typeren als betaalbaar topdesign. Liefde voor het vak, een uniek ontwerp en een scherpe prijs zijn kenmerkend voor de producten van Design on Stock.

Design on Stock Dalt salontafels

Zie je het al helemaal voor je? Een avondje met lekkere borrelhapjes een glas wijn bijvoorbeeld. Een heerlijke avond met vrienden en even nergens aan denken. Haal dan de Design on Stock Dalt salontafel 60x60 in huis. Met deze salontafel zullen er veel van dit soort avonden volgen. Een hogere variant van deze tafel is de Dalt salontafel 75x35. In deze tafel is de perfecte balans tussen de verhoudingen van het blad en het frame te zien. Het houten blad loopt namelijk aansluitend door waardoor het ranke effect van het frame versterkt wordt. Bij het onderstel kun je kiezen uit geborsteld RVF of gemoffeld staal. De salontafels in de Dalt serie zijn goed met elkaar te combineren. Dit komt door de verschillende hoogtes en afmetingen. Een fruitschaal, een opbergdoos of andere woonaccessoires kun je perfect kwijt op de Design on Stock Dalt salontafel 40x40. Haal een stukje topdesign in huis met een van de salontafels uit de Dalt serie! 

Design on Stock Dalt bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design on Stock. Dat betekent dat wij elk product uit de Dalt collectie van Design on Stock kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Dalt serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Dalt collectie van Design on Stock, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Design on Stock Dalt gemiddeld met 0 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 0 beoordelingen.

Naar boven