Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design on Stock: Made in Holland

Design on Stock is een merk van eigen bodem met een duidelijke missie: betaalbaar design zonder lange levertijden of ingewikkelde servicevoorwaarden. Niet alleen het ontwerp, ook de productie wordt door Design on Stock in eigen beheer uitgevoerd. Zo wordt de kwaliteit gegarandeerd, en weet je zeker dat de meubels op een eerlijke manier geproduceerd worden. Een ander voordeel is dat de meubels snel geleverd worden, in plaats van maanden er over te dromen zit jij al binnen een paar weken op je nieuwe Design on Stock Aikon Lounge bank. Design on Stock werkt alleen met ontwerpers die in eerder werk al hebben laten zien bij het merk te passen. Niet dat dat terug te zien is in de prijs, want Design on Stock wil dat design betaalbaar blijft. Het is dus niet gek dat de Design on Stock Aikon Lounge bank veel aandacht krijgt in onze winkel. Kom je ook kijken?

Stel je eigen Design on Stock Aikon Lounge bank samen

Met de Design on Stock Aikon Lounge bank kun je alle kanten op en bedenk je zelf je ideale bank. Eerst kies je de zitelementen. Wil je een hoekbank of een rechte bank? En welke afmetingen? De Design on Stock Aikon Lounge compact 3-zits + 1-zits 0-arm hoekopstelling is een hoekbank, maar dankzij de geringe afmetingen past hij ook in kleinere huiskamers. Na de zitelementen kies je de gewenste Design on Stock Aikon Lounge rugkussens. Wil je dezelfde stof en kleur als je bank, of ga je juist voor contrast? Wat je ook kiest, het Design on Stock Aikon Lounge rugkussen blijft dankzij de rol aan de achterkant goed op de bank liggen.

Finishing touch

Met de Design on Stock Aikon Lounge kussens maak je het geheel af. Leverbaar in drie maten, en ook weer in vele materialen en kleuren. Zo lijkt de Design on Stock Aikon Lounge 4-zits een simpele bank, maar breng je eindeloos veel variatie aan met de kussens. Ben je bijna tevreden, maar wil je nog net iets meer flexibiliteit? Kijk dan eens naar de Design on Stock Aikon Lounge poef in twee maten. De losse poef schuif je aan bij de bank. Als er visite is, zet je de poef tegenover de bank voor een goed gesprek. Op de Design on Stock Aikon Lounge poef 102x66 cm voelt iedereen zich welkom. En de Design on Stock Aikon Lounge poef 102x102 cm breidt je bank flink uit, maar redt zich ook alleen.

Design on Stock Aikon Lounge bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design on Stock. Dat betekent dat wij elke Design on Stock Aikon Lounge bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Design on Stock Aikon Lounge bank en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Design on Stock Aikon Lounge bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast Aikon Lounge banken heeft Design on Stock prachtige banken in de serie Heelz en Bloq.