Design House Stockholm vloerlampen

De collectie Design House Stockholm vloerlampen bevat totaal verschillende exemplaren die niets van elkaar weghebben. Houd je van iets magisch? Werp dan eens een blik op de Design House Stockholm Cord vloerlamp. Als je deze lamp ziet, is het net alsof iemand de lamp met wat muziek omhoog weet te krijgen via een willekeurig koord. Zullen wij je een geheimpje verklappen: onder dit textiel zit gewoonweg een stalen frame. Dat lost het mysterie direct op. Dit maakt de lamp er overigens niet minder mooi om. Een fijn detail: je kunt de lichtsterkte van de lamp zelf instellen via de dimmer. Zo kun je het helemaal naar jouw wens instellen. Wil je meer te weten komen over de collectie Design House Stockholm vloerlampen? Ga dan maar snel een kijkje nemen…

  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Het Scandinavische Design House Stockholm

Design House Stockholm is opgericht in 1992 door Anders Färhig. Tot op heden is hij de CEO van het bedrijf, dat uiteraard is gevestigd in Stockholm. Hier werken ongeveer zestig medewerkers voor de markten Europa, Azië, USA, Canada, Australië en Nieuw Zeeland. Design House Stockholm vergelijkt zichzelf met een uitgever. Het designmerk werkt op dezelfde manier met de ontwerpers samen als uitgeverijen werken met auteurs. In plaats van een ontwerper te selecteren om een specifiek product te maken, nodigt het label ontwerpers uit om hun persoonlijke ideeën te laten zien. Sommige van deze ideeën worden geselecteerd voor productie. Op deze manier is Design House Stockholm al met meer dan zeventig verschillende ontwerpers in zee gegaan.

Industrieel: Design House Stockholm vloerlampen

Ga je liever voor een wat meer industriële look? Dan past de Design House Stockholm Mañana vloerlamp prima in jouw interieur. Zoals je ziet kan deze lamp prima staan op twee poten, maar dan wel leunend tegen de muur. Hij heeft daarom wel een steuntje in de rug nodig. Heb jij al een mooie wand gevonden waar hij prima tegenaan kan staan? Hij heeft een breedte van 40 centimeter en een hoogte van 170 centimeter en met de meegeleverde dimmer stel je de lichtsterkte gemakkelijk in naar jouw wens. Om een keuze te maken, is het in elk geval belangrijk dat je weet hoeveel ruimte je eigenlijk overhebt voor een vloerlamp. Een vloerlamp past vaak mooi naast je bank of misschien wel naast jouw bureau.

Design House Stockholm vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design House Stockholm. Dat betekent dat wij alle Design House Stockholm vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke vloerlamp van Design House Stockholm en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Design House Stockholm vloerlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.