Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Het Scandinavische Design House Stockholm

Design House Stockholm is opgericht in 1992 door Anders Färhig. Tot op heden is hij de CEO van het bedrijf, dat uiteraard is gevestigd in Stockholm. Hier werken ongeveer zestig medewerkers voor de markten Europa, Azië, USA, Canada, Australië en Nieuw Zeeland. Design House Stockholm vergelijkt zichzelf met een uitgever. Het designmerk werkt op dezelfde manier met de ontwerpers samen als uitgeverijen werken met auteurs. In plaats van een ontwerper te selecteren om een specifiek product te maken, nodigt het label ontwerpers uit om hun persoonlijke ideeën te laten zien. Sommige van deze ideeën worden geselecteerd voor productie. Op deze manier is Design House Stockholm al met meer dan zeventig verschillende ontwerpers in zee gegaan.

Prachtige Design House Stockholm tafellampen

Wil je graag een andere familie leren kennen? Maak dan gauw kennis met de zusjes Demi. De Design House Stockholm Demi tafellamp LED large is de oudste van de twee. De lamp bestaat uit twee glazen stukken die door een aluminium ring met elkaar worden verbonden. Dat moet ook wel, want deze glazen stukken sluiten perfect op elkaar aan. Sfeervol en innovatief tegelijk. Het kleine zusje is de Design House Stockholm tafellamp small. Ben je eigenlijk op zoek naar een totaal ander ontwerp? Dan past de Design House Stockholm Cord Mini tafellamp misschien bij jouw smaak. Het licht dim je eenvoudig tot de lichtintensiteit die je nodig hebt. Dat is mooi makkelijk. Hij oogt misschien wat simpel, maar is oh zo mooi (en functioneel). Zie jij hem al staan in je woonkamer of slaapkamer?

Design House Stockholm tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design House Stockholm. Dat betekent dat wij alle Design House Stockholm tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke tafellamp van Design House Stockholm en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Design House Stockholm tafellamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.