Design House Stockholm Tablo

De Design House Stockholm Tablo bijzettafels vormen een ware aanvulling voor in je interieur. Deze bijzettafels zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Zo is er vast een bijzettafel die past bij je smaak. De Tablo Low White bijzettafel 52 van Design House Stockholm is hier een mooi voorbeeld van. De combinatie van rechte lijnen en ronde vormen maken deze bijzettafel bijzonder mooi. Het tafelblad heeft een diameter van 52 centimeter en de tafel zelf gaat 40 centimeter de hoogte in. Deze stalen tafel biedt in elk geval extra plek voor je kopjes, lekkernijen en tijdschrift(en). Het is maar net waar je hem voor in wilt zetten. Een andere varianten van deze bijzettafel zijn de Tablo Low Teak bijzettafel 52 en de Tablo Low Black bijzettafel 52. Ben je benieuwd naar de andere prachtexemplaren? Neem dan snel een kijkje in de collectie. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Scandinavisch design van Design House Stockholm.

Design House Stockholm is opgericht in 1992 door Anders Färhig. Tot op heden is hij de CEO van het bedrijf, dat uiteraard is gevestigd in Stockholm. Hier werken ongeveer zestig medewerkers voor de markten Europa, Azië, USA, Canada, Australië en Nieuw Zeeland. Design House Stockholm vergelijkt zichzelf met een uitgever. Het designmerk werkt op dezelfde manier met de ontwerpers samen als uitgeverijen werken met auteurs. In plaats van een ontwerper te selecteren om een specifiek product te maken, nodigt het label ontwerpers uit om hun persoonlijke ideeën te laten zien. Sommige van deze ideeën worden geselecteerd voor productie. Op deze manier is Design House Stockholm al met meer dan zeventig verschillende ontwerpers in zee gegaan.

Elegante Design House Stockholm Tablo bijzettafels

Ben je op zoek naar een wat hogere variant van deze bijzettafel? Dan is de Tablo High Black bijzettafel van Design House Stockholm misschien wel wat voor jou. De 50 centimeter hoge bijzettafel van staal kun je een mooi plekje geven naast je bank of in een leeg hoekje die wel wat (extra) decoratie kan gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld een mooi bloemstuk in een vaas op kwijt. Het frame is gemaakt van gelakt teakhout en de tray van gelakt staal. Het dienblad ligt er stevig op, maar kun je er ook vanaf halen. Dat is handig voor als je even wat glazen naar de keuken wilt brengen of de drankjes wil serveren aan je visite. Ga je liever voor een andere variant van deze bijzettafel? Dan kun je kiezen voor de Tablo High White bijzettafel 52 of de Tablo High Teak bijzettafel 52 van Design House Stockholm.

Design House Stockholm Tablo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design House Stockholm. Dat betekent dat wij elk product van Design House Stockholm Tablo kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven