Naar boven

Design House Stockholm Nordic Light

De collectie Design House Stockholm Nordic Light bestaat uit verschillende kandelaars. De Nordic Light 4 kandelaar van Design House Stockholm maakt je huis net een tikkeltje gezellig. Zet er vier mooie dinerkaarsen in, steek ze aan en het plaatje is compleet. Een mooi plekje op je eettafel, in je vensterbank of misschien wel op je bijzettafeltje. Eigenlijk komt hij in elk interieur uitstekend tot zijn recht. Hij is gemaakt van rubberhout en de kaarsringen en scharnieren zijn gemaakt van metaal. Met een breedte van 21 centimeter en een hoogte van 17 centimeter geef je hem eenvoudig een plekje in je huis. Misschien staat de kleur wit of zwart je niet zo aan, dan kun je altijd nog kiezen voor de kleur rood. Ben je benieuwd naar deze collectie? Kijk dan snel verder!  

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Scandinavisch design van Design House Stockholm.

Design House Stockholm is opgericht in 1992 door Anders Färhig. Tot op heden is hij de CEO van het bedrijf, dat uiteraard is gevestigd in Stockholm. Hier werken ongeveer zestig medewerkers voor de markten Europa, Azië, USA, Canada, Australië en Nieuw Zeeland. Design House Stockholm vergelijkt zichzelf met een uitgever. Het designmerk werkt op dezelfde manier met de ontwerpers samen als uitgeverijen werken met auteurs. In plaats van een ontwerper te selecteren om een specifiek product te maken, nodigt het label ontwerpers uit om hun persoonlijke ideeën te laten zien. Sommige van deze ideeën worden geselecteerd voor productie. Op deze manier is Design House Stockholm al met meer dan zeventig verschillende ontwerpers in zee gegaan.

Design House Stockholm Nordic Light kandelaren

Heb je altijd al het Noorderlicht willen zien? Dan hebben we goed nieuws voor je, want met de Nordic Light 7 kandelaar van Design House Stockholm hoef je de deur niet meer uit om het spektakel te kunnen bewonderen. Met de beweegbare armen van deze kandelaar creëer je elke avond eenvoudig opnieuw jouw eigen sfeervolle Noorderlicht. Door de hoeveelheid armen is deze kandelaar logischerwijs een stukje groter met een breedte van 30 centimeter en een hoogte van 20 centimeter. Kun je niet kiezen? Dan kun je altijd nog kiezen voor beide kandelaren. Het is maar net wat je wilt en waar je naar op zoek bent! Om nog meer te spelen met kleur, zou je ook nog kunnen kiezen voor diverse kleurrijke dinerkaarsen die je kunt plaatsen in deze kandelaren.

Design House Stockholm Nordic Light bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design House Stockholm. Dat betekent dat wij elk product van Design House Stockholm Nordic Light kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Design House Stockholm Nordic Light gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.