Design House Stockholm Nest

De Design House Stockholm Nest serie wordt binnen de kortste keren je beste vriend. Je kan bij hem terecht als je met het hele gezin bij elkaar bent of juist alleen wil relaxen met een goed boek en een kop thee. De inspiratie voor de Design House Stockholm Nest collectie haalde ontwerper Jesper Ståhl uit een vogelnest waar hij vervolgens zijn eigen interpretatie aan heeft gegeven. Het gevoel van een warm vogelnestje komt vooral terug in de uitnodigende hoge hoeken van de Design House Stockholm Nest bank, waar je je als vogeltje in kan verschuilen. De geborgenheid van de serie, in combinatie met een elegante uitstraling ervan zorgen voor de veelzijdigheid van de Design House Stockholm Nest collectie.

Scandinavisch design van Design House Stockholm.

Design House Stockholm is opgericht in 1992 door Anders Färhig. Tot op heden is hij de CEO van het bedrijf, dat uiteraard is gevestigd in Stockholm. Hier werken ongeveer 60 medewerkers voor de markten Europa, Azië, USA, Canada, Australië en Nieuw Zeeland. Design House Stockholm vergelijkt zichzelf met een uitgever. Het designmerk werkt op dezelfde manier met de ontwerpers samen als uitgeverijen werken met auteurs. In plaats van een ontwerper te selecteren om een specifiek product te maken, nodigt het label ontwerpers uit om hun persoonlijke ideeën te laten zien. Sommige van deze ideeën worden geselecteerd voor productie. Op deze manier is Design House Stockholm al met meer dan 70 verschillende ontwerpers in zee gegaan.

De Design House Stockholm Nest serie, van alle gemakken voorzien

De directeur van Design House Stockholm noemt de Design House Stockholm Nest fauteuil ‘een gewone fauteuil, maar wel een hele goeie’. Dat klopt helemaal, want over elk detail is nagedacht. Het eerste detail is de stevige stof, die meer dan 100.000 punten op de Martindale wrijftest scoort. Ter vergelijking: bij een score van 35.000 punten of meer, is de stofsoort geschikt voor intensief gebruik in publieke ruimtes. Daarnaast zijn de poten van de Design House Stockholm Nest serie wat langer dan normaal, waardoor je er gemakkelijk onder kan met een stofzuiger. Natuurlijk is er naast de praktische zaken ook aan het uiterlijk gedacht. De fauteuil ziet er door de ronde vormen vanuit iedere hoek fantastisch uit. De Nest fauteuil van Design House Stockholm is er in zandkleur, roze, grijs, turquoise en donkergrijs. Er past er dus altijd een bij jouw interieur.

Design House Stockholm Nest bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design House Stockholm. Dat betekent dat wij elke Design House Stockholm Nest bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Design House Stockholm Nest collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Design House Stockholm Nest bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven