Het Scandinavische Design House Stockholm

Design House Stockholm is opgericht in 1992 door Anders Färhig. Tot op heden is hij de CEO van het bedrijf dat uiteraard is gevestigd in Stockholm. Hier werken ongeveer zestig medewerkers voor de markten in Europa, Azië, USA, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Design House Stockholm vergelijkt zichzelf met een uitgever. Het designmerk werkt op dezelfde manier met de ontwerpers samen als uitgeverijen werken met auteurs. In plaats van een ontwerper te selecteren om een specifiek product te maken, nodigt het label ontwerpers uit om hun persoonlijke ideeën te laten zien. Sommige ideeën worden geselecteerd voor productie. Op deze manier is Design House Stockholm al met meer dan zeventig verschillende ontwerpers in zee gegaan.

Design House Stockholm krukken: meer dan alleen een kruk

Soms neemt een stoel net te veel ruimte in. De krukken van Design House Stockholm bieden de oplossing hiervoor. De krukken kun je eenvoudig verplaatsen met het leren handvat aan de zijkant. Naast dat het handvat erg handig is, maakt dit detail de kruk ook helemaal af. De krukken nemen gelukkig ook niet veel ruimte in. Je laptop kun je bijvoorbeeld perfect kwijt op de Design House Stockholm Björk kruk large. Zo hoef je niet de hele huiskamer te verbouwen als je even snel aan het werk wilt. Je kunt heerlijk op de bank aan het werk. Deze kruk is verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs en donkergrijs.

Design House Stockholm krukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design House Stockholm. Dat betekent dat wij alle Design House Stockholm krukken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke kruk van Design House Stockholm en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Design House Stockholm kruk, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.