Naar boven

Design van Design House Stockholm

Design House Stockholm is een Scandinavisch designmerk. Het bedrijf begon in 1992 in eerste instantie als creatief productontwikkelingsbureau voor andere merken. Hierdoor hebben zij door de jaren heen een groot netwerk op kunnen bouwen dat bestaat uit onafhankelijke designers. Tot op de dag van vandaag werkt het bedrijf met hen samen. In 1997 lanceerde Design House Stockholm haar eerste eigen productcollectie met als topper de Block tafellamp van Harri Koskinen. Toen Design House Stockholm voor het eerst kennismaakte met Harri was hij nog een onbekende student uit Helsinki. De lamp werd meteen een wereldwijd succes en behoort nog steeds tot één van hun bestverkopende items. De collectie van Design House Stockholm bestaat onder andere uit meubels, keukengerei, verlichting en ze hebben zelfs een kledinglijn.

Urban jungle in je eigen met de Design House Stockholm kasten           

De woontrend urban jungle is razend populair. En dat begrijpen wij wel. De groene jungle aan kamerplanten vormen een bron van rust en vrede in je huis. Groene kleuren werken namelijk rustgevend. Daarnaast zuiveren planten de lucht in je huis. Dubbel fijn dus zoveel groen in huis. Voor degenen die wel mee willen snoepen van deze gave woontrend, maar niet het hele huis willen omtoveren tot een groene oase, is de Design House Stockholm Greenhouse mini kast een perfect idee. Voor dit leuke kleine kweekkastje heb je namelijk altijd plek. Zet hem bijvoorbeeld in de keuken en kweek er je favoriete kruiden in. Zo heb je voortuin je verse kruiden bij de hand. Of zet hem in de vensterbank. Niet alleen leuk ter decoratie, maar op dit plekje groeien je plantjes goed.

Design House Stockholm kasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design House Stockholm. Dat betekent dat wij alle Design House Stockholm kasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.