Het Scandinavische Design House Stockholm

Design House Stockholm is opgericht in 1992 door Anders Färhig. Tot op heden is hij de CEO van het bedrijf, dat uiteraard is gevestigd in Stockholm. Hier werken ongeveer zestig medewerkers voor de markten Europa, Azië, USA, Canada, Australië en Nieuw Zeeland. Design House Stockholm vergelijkt zichzelf met een uitgever. Het designmerk werkt op dezelfde manier met de ontwerpers samen als uitgeverijen werken met auteurs. In plaats van een ontwerper te selecteren om een specifiek product te maken, nodigt het label ontwerpers uit om hun persoonlijke ideeën te laten zien. Sommige van deze ideeën worden geselecteerd voor productie. Op deze manier is Design House Stockholm al met meer dan zeventig verschillende ontwerpers in zee gegaan.

Uit één familie: Design House Stockholm hanglampen

De Form Pendant familie is een collectie Design House Stockholm hanglampen die iets van elkaar weghebben, maar toch ook weer niet op elkaar lijken. Het verschil zit hem in de vormen van deze hanglampen van Design House Stockholm. Ben je op zoek naar een ronde hanglamp? Dan is de Design House Stockholm Luna hanglamp medium wel wat voor jou. Hij zit er op het eerste oog zo simpel uit, maar is toch erg smaakvol om naar te kijken (en te gebruiken natuurlijk). Wil je het plaatje compleet maken? Dan kun je het best deze lamp ophangen samen met de andere familieleden: de Form Pendant Tube hanglamp. Zo heb je driehoekige, buisvormige en ronde lampen bij elkaar hangen creëer je meteen een speels effect in je huis.

Design House Stockholm hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design House Stockholm. Dat betekent dat wij alle Design House Stockholm hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke hanglamp van Design House Stockholm en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Design House Stockholm hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.