Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Scandinavisch design van Design House Stockholm.

Design House Stockholm is opgericht in 1992 door Anders Färhig. Tot op heden is hij de CEO van het bedrijf, dat uiteraard is gevestigd in Stockholm. Hier werken ongeveer zestig medewerkers voor de markten Europa, Azië, USA, Canada, Australië en Nieuw Zeeland. Design House Stockholm vergelijkt zichzelf met een uitgever. Het designmerk werkt op dezelfde manier met de ontwerpers samen als uitgeverijen werken met auteurs. In plaats van een ontwerper te selecteren om een specifiek product te maken, nodigt het label ontwerpers uit om hun persoonlijke ideeën te laten zien. Sommige van deze ideeën worden geselecteerd voor productie. Op deze manier is Design House Stockholm al met meer dan zeventig verschillende ontwerpers in zee gegaan.

Simplistische Design House Stockholm Form lampen

Deze lampen zijn juist door hun simplistische design een plaatje om naar te kijken. Een andere blikvanger uit deze collectie is de Form Pendant Cone hanglamp van Design House Stockholm. Hij is mooi in zijn eentje, maar wordt nog mooier met de andere lampen uit deze collectie gezellig om hem heen. De vorm is compleet anders, maar verder hebben ze zo goed als dezelfde eigenschappen. De lampen zijn gemaakt van opaal glas. Met de wanddimmer creëer je eenvoudig de lichtintensiteit die je nodig hebt. Natuurlijk laten we je ook graag kennismaken met de buisvormige variant van deze lamp: de Form Pendant Tube hanglamp.

Design House Stockholm Form bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design House Stockholm. Dat betekent dat wij elk product van Design House Stockholm Form kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Design House Stockholm Form collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.