Naar boven

Design House Stockholm Day

De Day collectie van Design House Stockholm is echt een alledaagse serie, maar dan in de positieve zin van het woord. Je zult namelijk iedere dag van zijn mooie looks en slimme design genieten. Of je nu gaat voor de fauteuil of de bank, je haalt absoluut een item in huis dat jarenlang meegaat. Beide modellen zijn namelijk met vlag en wimpel geslaagd voor de wrijvingtest, dus last van slijtage zal je niet snel hebben. Het ontwerp van de Design House Stockholm Day fauteuil is simpel, waar de focus ligt op de perfecte afwerking. Deze elegante fauteuil is vormgegeven met heldere lijnen die kenmerkend zijn voor het Scandinavische merk, maar heeft tegelijkertijd ook een gezellige verfijning door het bijpassende kussen. Ga dus maar lekker zitten in de zachte fauteuil en droom heerlijk weg.

Scandinavisch design van Design House Stockholm.

Design House Stockholm is opgericht in 1992 door Anders Färhig. Tot op heden is hij de CEO van het bedrijf, dat uiteraard is gevestigd in Stockholm. Hier werken ongeveer 60 medewerkers voor de markten Europa, Azië, USA, Canada, Australië en Nieuw Zeeland. Design House Stockholm vergelijkt zichzelf met een uitgever. Het designmerk werkt op dezelfde manier met de ontwerpers samen als uitgeverijen werken met auteurs. In plaats van een ontwerper te selecteren om een specifiek product te maken, nodigt het label ontwerpers uit om hun persoonlijke ideeën te laten zien. Sommige van deze ideeën worden geselecteerd voor productie. Op deze manier is ook de Design House Stockholm Day serie ontstaan.

Sterke Design House Stockholm Day bank

De Design House Stockholm Day bank is bijzonder stevige bank. Deze krachtpatser is gebouwd op een frame van grenen en de poten zijn gemaakt van massief eiken. De Design House Stockholm Day bank is bekleed met een stof die meer dan 100.000 punten op de Martindale wrijftest scoort. Ter vergelijking: bij een score van 35.000 of meer is een stofsoort al geschikt voor intensief gebruik in publieke ruimtes. Super stevig dus die Design House Stockholm Day serie, en ook nog eens verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs, donkergrijs, legergroen en zandkleur. De bekleding is gevuld met schuim en stof, wat voor een heerlijk zachte zitting zorgt. De Design House Stockholm Day bank wordt geleverd met twee bijpassende kussens en heeft een breedte van 202 centimeter, een diepte van 92 centimeter en een hoogte van 75 centimeter.

Design House Stockholm Day bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design House Stockholm.Dat betekent dat wij elke Design House Stockholm Day bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Design House Stockholm Day collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Design House Stockholm Day bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.