Naar boven

Design House Stockholm banken

De Design House Stockholm banken zijn misschien wel de meest comfortabele banken die er zijn. De banken hebben een fraai design en de kwaliteit is goed. De Design House Stockholm Nest bank oogt als een gewone bank, maar is er ondertussen wel een van goede kwaliteit. Over elk detail is nauwkeurig nagedacht. De poten zijn langer dan normaal. Dat geeft een gaaf effect en is handig als het weer tijd is om te stofzuigen. De bekleding is zorgvuldig uitgekozen waardoor je zeker weet dat je lang van de bank kunt genieten. Het fijnste aan de bank is misschien wel de hoge rugleuning. Hierdoor kun je jezelf helemaal nestelen in de bank en creëert hij een beschermend en knus gevoel in huis. Ontdek wat Design House Stockholm nog meer voor jou kan betekenen. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Het Scandinavische Design House Stockholm

Design House Stockholm is in 1992 opgericht door Anders Färhig. Het bedrijf bestaat uit een groot aantal medewerkers die keer op keer hun best doen om het beste resultaat te creëren. Design House Stockholm richt zich op Europa, Azië, USA, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Dit merk nodigt ontwerpers uit om hun ideeën te presenteren. Als deze voldoen aan de eisen van Design House Stockholm, zetten ze deze om in producten. Zo heeft Design House Stockholm ondertussen al met meer dan zeventig verschillende ontwerpers samengewerkt. De samenwerking is best goed te vergelijken met die van een uitgever en zijn auteurs. Het draait om design en comfort bij Design House Stockholm. De Day Dream bank is een mooie bank om te zien, maar je bent pas echt verkocht als je plaatsneemt op deze bank. Droom jij er ook helemaal in weg?

Design House Stockholm banken: alledaags en toch uniek

Het belangrijkste aan een bank is dat je lekker onderuit kunt zakken. Bij Design House Stockholm staan comfort en design net zo hoog in het vaandel. Zo is elke bank een aanwinst voor je interieur en kun je er heerlijk op ontspannen. De Design House Stockholm Day bank heeft mooie looks en een slim design. De bank is geschikt voor zowel een privé- als zakelijke ruimte. De bank is verkrijgbaar in twee varianten: een donkergrijze en lichtgrijze. De eikenpoten onderaan de bank maken het plaatje compleet. Beide varianten zien er uitnodigend uit en laten je niet snel weer opstaan. Heb je al zin om deze gevaarlijk comfortabele bank te proberen?

Design House Stockholm banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design House Stockholm. Dat betekent dat wij alle Design House Stockholm banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bank van Design House Stockholm en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Design House Stockholm bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.