Naar boven

Design District 2016

Op 1, 2 en 3 juni 2016 is de 14e editie van het interieurdesign evenement Design District, bij onze buren van Taets op het Hembrugterrein. Ongeveer 150 exposanten nemen je mee in de wereld van interieurdesign en tonen je de mooiste en nieuwste designproducten. Je vindt er designmerken, nieuwkomers en ontwerpers. Design District is vooral gericht op vakpubliek waarbij de eerste twee dagen uitsluitend te bezoeken zijn door professionals op het gebied van interieurdesign. De laatste dag, vrijdag 3 juni, is de beurs open voor iedere designliefhebber. Kom jij ook?

Flinders Winkel Zaandam

Aanwezige merken

Merken die te zien zijn op de beurs zijn onder andere: Arco, Desso, Luceplan, Lumina (beide via Eikelenboom), Kartell, Pode, Pols Potten en Secto Design. Bezoek de beurs en ontdek al het moois wat deze merken te bieden hebben. En ben je razend enthousiast over een product kom het dan bekijken in de Flinders winkel want bovengenoemde merken zijn ook bij Flinders te vinden. Dus wie weet maak jij deze week kennis met je droomproduct en heb je hem ook al in huis!

Weltevree Patioset

Weltevree Patioset, Muuto Fiber Chairs, Vita verlichting en Vitra Polder Sofa's

Tijdens Design District heeft Flinders een primeur: wij presenteren dan de Weltevree Patioset, ontworpen door Bert-Jan Pot. Tevens staan er drie hottubs en twee outdoor ovens klaar voor de nodige ontspanning. Verder presenteren wij de Muuto Fiber Chairs waarbij je de gehele collectie in het echt kunt bekijken. Verder staan er ook nog 4 Polder Sofa's van Vitra in de winkel opgesteld om uit te proberen. Tot slot is een nieuw merk Vita aanwezig met een bus om de collectie van prachtige verlichting te tonen. Kortom: meer dan genoeg te bewonderen in de Flinders winkel dus kom gezellig langs tijdens Design District. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van Design District.

Muuto Fiber Chairs