Naar boven

Delhi

Delhi is een prachtige stof van 100% zijde. Hoe luxe wil je het hebben? Zijde voelt heerlijk glad en koel aan, en wordt daarom veel in de kledingproductie gebruikt, maar is wel degelijk een supersterk natuurproduct en dus ook prima geschikt om meubels mee te stofferen. 

Stofsoort in detail

Het is zelfs de sterkste bekende natuurvezel! Daarnaast neemt zijde kleurstoffen zeer goed op, wat in het geval van Delhi niet verkeerd is: die heeft een bijzondere bruine kleur die alleen op zijde zo goed tot zijn recht komt. Je kunt deze stof niet in de wasmachine doen. Delhi-stof mag wel naar de stomerij, en gestreken worden met een strijkbout met een temperatuur van maximaal 110 graden Celsius.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.