Kartell Componibili kast vierkant
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Kartell Componibili kast vierkant

  Omschrijving

  De Kartell Componibili kast vierkant is ontworpen door Anna Castelli Ferrieri.

  Dit opbergkastje van Kartell biedt vele mogelijkheden.

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  De Componibili bestaat uit meerdere opstabelbare stukken die je snel en makkelijk in elkaar kan zetten. Het eenvoudige design past in elke kamer van je huis. Zo kun je stapelen tot je een ons weegt! De Componibili-elementen zijn ontworpen om te voldoen aan de verschillende functionele behoeftes en om gebruikt te worden in om het even welke omgeving thuis: in de badkamer, in de slaapkamer, in de keuken of in de woonkamer. De Componibili zijn flexibel, functioneel en praktisch, en zijn al bijna 40 jaar in productie. Het creatieve en innovatieve ontwerp kreeg zeer veel erkenning (ze worden onder andere opgesteld in het Museum of Modern Art in New York en in het Centre George Pompidou in Parijs).  

  De Kartell Componibili kast vierkant is verkrijgbaar in verschillende opties. Zo is de kast er in het groot en klein, met of zonder deurtje. De kleine variant heeft een breedte van 38 centimeter, een diepte van 38 centimeter en een hoogte van 23 centimeter. De large variant heeft een breedte van 38 centimeter, een diepte van 38 centimeter en een hoogte van 38,5 centimeter. Een deksel en wielen zijn eventueel apart te bestellen. De Compinibili kast is gemaakt van ABS. Dat is een lichte, maar harde kunststof met een lange levensduur. De kleur is wit. De Kartell Componibili kast vierkant is stapelbaar en daarom heel praktisch.

  Dit product is onderdeel van de Kartell Componibili serie.

  Zoek je naast de Componibili kast vierkant van Kartell een andere kast van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Componibili kast vierkant, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Specificaties

  Ruimte Geschikt voor badkamer en buiten
  Materiaal ABS (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Ontwerper Anna Castelli Ferrieri
  Merk Kartell
  Soort Kartell kasten
  Productfamilie Kartell Componibili
  Herkomst Italië
  Opmerking De Componibili vierkant wordt geleverd met of zonder deurtje. Daarnaast is het mogelijk om een deksel bij te bestellen.

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Componibili kast vierkant
  Kartell Componibili kast vierkant
  Kartell Componibili kast vierkant
  Toon meer producten Toon minder producten

  Klantenreviews

  Deze kastjes zijn echt super handig. Je kan alles zelf stapelen en verplaatsen. En ontzettend betaalbaar!
  Deborah Verdonk 20 februari 2014
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven