Naar boven

Cole & Son brengt heden en verleden samen

Dit Engelse bedrijf is al in 1875 opgericht. Het merk heeft een enorm rijke geschiedenis en is met recht een merk met status. In hun lange loopbaan hebben ze verschillende prestigieuze projecten mogen uitvoeren. Zo hebben ze onder andere behang ontworpen voor het Palace of Westminster. Het archief van ontwerpen is na zoveel jaren natuurlijk onvoorstelbaar groot. Daarom wordt dit ook af en toe gebruikt als bron voor nieuwe ontwerpen. Met respect voor het originele ontwerp wordt deze zorgvuldig aangepast zodat het past in het interieur van nu. Dat is ook hoe de Icons serie tot stand is gekomen. Het verleden en heden komen zo samen en vormen een prachtig resultaat waar je ook in de toekomst nog lang van zult genieten.

Cole & Son brengt je in tropische sferen met de Icons serie

Het leuke aan trends is dat ze altijd wel weer een keertje terugkomen. Waar je nu niet anders gewend bent dan palmbomen en flamingo’s in het interieur tegen te komen, was dat decennia geleden ook niemand vreemd. Vandaar dat je deze ook terugvindt in de Icons serie van Cole & Son. Neem het Palm Leaves behang. Deze geschilderde palmbladeren komen in vier verschillende kleuropties voor. De afbeeldingen en kleurschema’s brengen je terug naar het glamoureuze Miami uit de jaren 50. Ook het Flamingos behang is een mooie combinatie van retro en modern. De afbeeldingen en kleuren passen precies in het nu, maar als je goed kijkt zie je aan de tekenstijl dat deze uit een ander tijdperk komen. Dat maakt het behang extra rijk en zorgt ervoor dat het nog jaren overeind zal blijven staan.

Cole & Son Icons bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Cole & Son. Dat betekent dat wij alle producten uit de Cole & Son Icons collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Cole & Son
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Op voorraad