Naar boven

Carl Hansen & Søn The five first masterpieces

Eenmaal een klassieker, altijd een klassieker. Wanneer je weet dat een ontwerp al decennialang tot de top behoort, weet je dat je er ook in de toekomst niet snel op uitgekeken raakt. Daarom hebben wij nu een hele mooie actie. Van dinsdag 1 oktober tot en met maandag 2 december 2019 shop je alle meubels uit de Carl Hansen & Søn The five first masterpieces collectie met 20% korting. Dat betekent dat de prachtige ontwerpen van Hans J. Wegner, die ook wel de koning van de stoel wordt genoemd, nu nog toegankelijker zijn. De CH22, CH23, CH24, CH25 en CH26 stoelen worden niet voor niets de eerste vijf meesterwerken genoemd. De CH24 Wishbone stoel Classic Natural Paper Cord is daar een iconisch voorbeeld van. Het zijn precies deze vijf modellen die de basis vormen voor deze actie. Altijd al een van deze stoelen willen hebben?

Actie: 20% korting op een selectie producten van Carl Hansen & Søn

Je profiteert in de periode van maandag 25 november t/m maandag 2 december 2019 van 20% korting op alle producten uit de gehele The five first masterpieces collectie van Carl Hansen & Søn.

Vakmanschap van Carl Hansen & Søn

Dit Deense merk bestaat al meer dan een eeuw. Het begon allemaal met een kleine meubelwerkplaats die Carl Hansen in 1908 opende. De kracht van het merk is de combinatie van een toewijding aan het vakmanschap en de samenwerking met exceptionele ontwerpers die het concept van modern design steeds opnieuw blijven uitvinden. Zo heeft de samenwerking met Hans J. Wagner veel invloed gehad op de groei en ontwikkeling van het hele bedrijf. Dat kun je je wel voorstellen als je weet dat we nu, ruim zeventig jaar later, nog steeds veel plezier beleven aan zijn werk. Daarom is deze actie ook een mooie kans om een van zijn schitterende klassiekers te bemachtigen. Welke is jouw favoriet?

Carl Hansen & Søn deelt nog meer uit

Naast de eerste vijf meesterwerken die Hans J. Wegner voor Carl Hansen & Søn ontwierp, zijn er nog meer items die onderdeel uitmaken van deze aantrekkelijke actie. Zo zijn ook de prijs van de CH07 en de OW149 nu verlaagd met 20%. Net als de prijs van de CH008 salontafels en daar is de CH008 salontafel 78 een voorbeeld van. De diversiteit aan stoelen maakt dat er voor iedereen wel een aantrekkelijke deal bij zit. Want wie wil er nou niet een iconische klassieker in huis? De innovatieve ontwerpen uit de jaren 50 tonen pure vakmanschap gecombineerd met een artistieke visie. Ontwerpen die tot op de dag van vandaag een prachtige toevoeging zijn voor ieder interieur. Ze zijn namelijk ontworpen door de grondleggers van Deens design dat vandaag de dag zijn hoogtijdagen viert.

Carl Hansen & Søn The five first masterpieces bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Carl Hansen & Søn. Dat betekent dat wij alle producten uit de Carl Hansen & Søn The five first masterpieces collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Carl Hansen & Søn The five first masterpieces gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.