Bolia Octagon

De Bolia Octagon dienbladen maken al jouw eet- en drinkmomenten een stuk stijlvoller en chiquer! De dienbladen zijn gemaakt van marmer, wat voor de luxe uitstraling zorgt. Zijn naam dankt de Octagon lijn aan de vorm van de dienbladen. Een octagon is namelijk een achthoek, en laat deze dienbladen nou net acht hoeken hebben. Je kunt met deze dienbladen echt alle kanten op. Wat jouw persoonlijke stijl ook is, een Octagon dienblad zal in elk interieur de finishing touch zijn. Kies bijvoorbeeld voor het Octagon dienblad marmer medium voor een rustgevende en klassieke uitstraling. Of je op dit dienblad nou een glas wijn, koppen thee of koffie of heerlijke borrelhapjes wilt serveren, op een Octagon dienblad ziet alles er lekkerder en beter uit!

Actie: korting tot 30% op een selectie van Bolia

Je ontvangt nu tot 30% korting op een deel van de collectie van Bolia.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

Het DNA van Bolia

Het Deense label Bolia staat voor de natuur, minimalisme, luxe en bovenal prachtige designs. Bolia is in 2000 opgericht in Aarhus, Denemarken en heeft sindsdien niet alleen Scandinavië, maar de gehele wereld veroverd. De ontwerpers van Bolia laten zich inspireren door de natuur en de seizoenen uit het Noorden. Dit uit zich in de materialen, vormen en kleruen die in de ontwerpen van Bolia terugkomen. Bolia werkt met ontwerpers van over de hele wereld, die allemaal een eigen stukje aan het Bolia DNA toevoegen. Bovendien zijn de items van Bolia duurzaam gemaakt en gaan zij dus een leven lang mee. Dit is niet alleen fijn voor jou interieur, maar voor de hele wereld! Genoeg redenen om voor een ontwerp van Bolia te kiezen, als je het ons vraagt.

Een Bolia dienblad is er voor elk moment

De producten van Bolia zijn vaak geïnspireerd op de natuur. Dit uit zich niet alleen in kleuren en vormen, maar ook in het materiaalgebruik. Zo ook in de Octagon lijn. De lijn, ontworpen door Pavel Vetrov, is gemaakt van marmer. Marmer wordt mooier met de jaren, en zo dus ook jouw Octagon dienblad. Bovendien kun je de dienbladen ook gebruiken als snijplanken! Op deze manier wordt het natuurlijke marmer levendig. Ga bijvoorbeeld voor het Octagon dienblad marmer large. Deze versie van Octagon is lekker groot. Je kunt dus al jouw eten op Octagon kwijt, of je dit eten nou wilt snijden of serveren. Voor elk moment van de dag kun je jouw Octagon item dus gebruiken! Twijfel dan ook niet en ga voor een prachtig Octagon item.

Bolia Octagon bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle producten uit de Octagon collectie van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.