Naar boven
Sorteren op

1-3 van 3 producten

Grape lampen van Bolia: design met expressie

De Grape collectie ademt ‘Bolia’ in alle opzichten. De lampen zijn stijlvol, maar tegelijk ook speels en daarnaast op duurzame wijze geproduceerd. Niet gek dus dat de lampen erg populair zijn. De Grape serie van Bolia werd ontworpen door Morten & Jonas, een ontwerpersduo uit Noorwegen. Het duo beschrijft zichzelf als nieuwsgierig en speels. Tijdens het maken en bedenken van hun designs kijken ze naar een aantal dingen: expressie, materialen en mensen – en eigenlijk alles om hen heen. Dit doen ze met begrip voor vorm, functie en details. Maar ze vergeten niet dat design ook vooral leuk moet zijn. Humor vinden ze dan ook belangrijk. Een eindproduct is pas écht af als iemand anders er gelukkig van kan worden.

Organische Grape lampen van Bolia

Kenmerkend aan de Grape serie van Bolia is de mooie, organische vorm van de glazen lichtbollen. Hierdoor brengen ze zachtheid in ieder interieur. Neem bijvoorbeeld de Grape vloerlamp zwart: de gracieuze en sierlijke stang draagt de lichtbol. Hierdoor lijkt het armatuur zo licht als een veertje. Zowel de stang als de lichtbol hebben een luchtig karakter waardoor de lamp niet veel ruimte inneemt en makkelijk in je interieur is te integreren. Dit geldt eigenlijk ook voor de andere lampen uit de Grape collectie. De Grape tafellamp zwart heeft dezelfde vormgeving als de vloerlamp, maar dan kleiner. De Grape hanglamp wide smoke grey van Bolia heeft een grotere omvang en geen metalen stang, waardoor hij extra luchtig oogt.

Bolia Grape bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle producten uit de Grape collectie van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.