Alessi Blow Up klok
Nog 4 op voorraad
 
€ 184,-
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Alessi Blow Up klok

Omschrijving

De Alessi Blow Up klok is ontworpen door Fratelli Campana.

 De Blow up doet ons afvragen hoe dit unieke design is gemaakt. De hoeveelheid stalen stokjes die met elkaar zijn verbonden lijkt eindeloos. Wij kunnen er uren naar staren. Ben je ook zo benieuwd hoe de vork in de steel zit? We raden je aan het zelf te ontdekken! 

De Alessi Blow up wall clock (code FC16) is ontworpen in 2007 en gemaakt van verchroomd staal. De diameter van de klok is 65 cm. Niet te missen in de woonkamer. De wandklok is onderdeel van de Alessi serie.

Dit product is onderdeel van de Alessi Blow Up serie.

Zoek je naast de Blow Up klok van Alessi een andere klok van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Alessi. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Blow Up klok, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Over de ontwerpers...

Specificaties

EAN 8003299939992
Afmetingen (Ø) 65 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Roestvrijstaal
Garantie 1 jaar
Ontwerper Fratelli Campana
Merk Alessi
Soort Alessi klokken
Productfamilie Alessi Blow Up
Herkomst Italië

Sfeerafbeeldingen

Alessi Blow Up klok
Toon meer producten Toon minder producten

Klantenreviews

De Blow Up artikelen van Alessi zijn zeer mode bewust, zowel de fruitmand als de klok zijn zeer attractief in het interieur.
Echter het uurwerk van de klok laat het na drie jaar afweten en aan een nieuw uurwerk is niet te komen.
Bij elk ander merk wandklok zijn de uurwerken te vervangen, maar de adressen van geven geen thuis dus klok naar de vuilnisbak en een andere leuke klok kopen.
D.Visscher 26 mei 2014
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven