Naar boven
Sorteren op

1-3 van 3 producten

Blomus: een reis door materialen

Het designmerk Blomus gaat ver terug in de tijd. Karl Scheffer-Klute lanceerde ongeveer 100 jaar geleden het bedrijf SKS Sundern. Veertig jaar later werd de naam veranderd naar SKS-Design. Hier focuste men zich vooral op cadeau-items gemaakt van koper en messing, waar later het materiaal tin aan toegevoegd werd. Hierdoor werd het bedrijf marktleider op het gebied van tinnen producten en accessoires. Het bedrijf werd gesplitst in SKS-Metaplast en SKS-Design, wat zorgde voor de doorvoering van een modernere stijl. Om dat te bereiken werd meer roestvrijstaal gebruikt. En dat is tegenwoordig nog steeds het voornaamste materiaal bij Blomus. Na de naamsveranderingen kreeg het bedrijf in 2009 de naam Blomus GmbH. Dit bracht een nieuw portfolio met zich mee, dat zich focusde op huis, tuin, spa en taste. De elegantie, duurzaamheid en minimalistische stijl van Blomus won al vele awards.

Areo en Nexio

Blomus gaat al vele jaren mee en dat is te zien. Zelfs het ‘saaiste’ item in je interieur weten ze stijlvol te maken. De toiletborstel een item dat vaak vergeten wordt bij het decoreren van de badkamer en/of het toilet. Maar Blomus bewijst dat dit een belangrijk deel is van de kamer. Met de Areo en Nexio collecties hoef je weinig moeite te doen om de gewenste stijl te verkrijgen. De glanzende of matte toiletborstels zijn verkrijgbaar in een staande vorm maar ook in wandvorm. Zo kan je kiezen wat er bij jouw badkamer of toilet past en zijn ze makkelijk schoon te houden. Denk bijvoorbeeld aan de Areo toiletborstel wand of de Nexio toiletborstel staand hoog. De toiletborstels zijn ook gemaakt van het bekende Blomus materiaal roestvrij staal. Iets wat ook makkelijk schoon te houden is. Hygiëne boven alles!

Blomus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Blomus. Dat betekent dat wij alle Blomus producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Blomus en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Blomus. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.