Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Van tin naar roestvrij staal

Om de geschiedenis van designmerk Blomus onder de loep te nemen gaan we helemaal terug naar 1921, waar Karl Scheffer-Klute het bedrijf SKS Sundern lanceerde. Nog eens veertig jaar later werd de naam veranderd naar SKS-Design. Dit bedrijf focuste zich vooral op cadeau-items gemaakt van koper en messing, waar later tin bij kwam. Met tin als hoofdmateriaal werd het bedrijf marktleider op het gebied van tinnen producten en accessoires. Een tijdje later werd het bedrijf gesplitst in SKS-Metaplast en SKS-Design, waar er een nieuwe filosofie werd ontwikkeld. Ze gingen op de moderne toer en gebruikten daarom meer roestvrij staal. Iets waar nu ook nog voornamelijk mee gewerkt wordt. Na vele naamsveranderingen kreeg het bedrijf in 2009 de naam Blomus GmbH. Met deze nieuwe naam kwam er ook een nieuw portfolio. Hierbij werd er vooral gefocust op huis, tuin, spa en taste, iets waar we Blomus nu ook nog van kennen. De unieke, elegante, duurzame en minimalistische stijl zorgt ervoor dat Blomus al vele prijzen in de wacht sleepte. 

Accessoires maken de badkamer

Zonder accessoires geen badkamer, moest Blomus hebben gedacht bij het ontwikkelen van deze collectie. En het blijkt dat ze groot gelijk hadden. De badkamercollectie van Blomus bevat veel verschillende items die jouw badkamer in no time naar een hoger level tillen. Wat dacht je van de Sono pedaalemmer L, die ervoor zorgt dat alle afval direct naar de achtergrond verdwijnt? Of de Menoto handdoekladder, die je handdoeken op een stijlvolle manier droogt? Om het Nexio douchemandje maar niet te vergeten, handiger krijg je het niet. 

Blomus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Blomus. Dat betekent dat wij alle Blomus producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Blomus en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Blomus. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.