Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Beija Flor

Beija Flor is het Portugese woord voor kolibrie. Wanneer je dit letterlijk vertaalt, betekent het de kusser van de bloemen. Het lifestylemerk uit Noord-Israël heeft voor deze naam gekozen, omdat ze van mening zijn dat de producten van Beija Flor ook de ruimtes kussen waar ze zich in bevinden. Beija Flor maakt unieke producten voor in huis die praktisch zijn en authentieke designs hebben. De inspiratie voor de geometrische designs zijn te vinden in culturen van over de hele wereld en het herontdekken van designs op tegels uit het verleden. Door middels van de decoratieve patronen zorgen de vloerkleden en andere producten van Beija Flor voor harmonie in het interieur.

Stijlvolle Beija Flor Tile Flooring vloerkleden

De patronen die op de Tile Flooring vloerkleden van Beija Flor te vinden zijn, zijn heel uiteenlopend. Op het ene vloerkleed vind je romantische designs vol met bloemen en mozaïekachtige prints terwijl je op andere vloerkleden juist weer geometrische, strakke designs vindt. Wat de vloerkleden met elkaar gemeen hebben, is dat elk vloerkleed lijkt te zijn gemaakt van meerdere grote of kleine tegeltjes. Op het Bella Antique vinyl vloerkleed 70x180 zijn zelfs kleine beschadigingen op het tegelvormige design aangebracht om het vloerkleed een authentieke en vintage uitstraling te geven. Door het tegelachtige design zijn de vloerkleden een uniek detail voor in het interieur en doordat er verschillende afmetingen beschikbaar zijn, is er voor elk interieur een geschikt Beija Flor vloerkleed te vinden.

Beija Flor Tile Flooring bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Beija Flor. Dat betekent dat wij alle producten uit de Beija Flor Tile Flooring collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Beija Flor
Filters
Subcategorie
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Op voorraad