Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Beija Flor

Beija Flor is het Portugese woord voor kolibrie. Wanneer je dit letterlijk vertaalt, betekent het de kusser van de bloemen. Het lifestylemerk uit Noord-Israël heeft voor deze naam gekozen, omdat ze van mening zijn dat de producten van Beija Flor ook de ruimtes kussen waar ze zich in bevinden. Beija Flor maakt unieke producten voor in huis die praktisch zijn en authentieke designs hebben. De inspiratie voor de geometrische designs zijn te vinden in culturen van over de hele wereld en het herontdekken van designs op tegels uit het verleden. Door middels van de decoratieve patronen zorgen de vloerkleden en andere producten van Beija Flor voor harmonie in het interieur.

Boordevol patronen: Beija Flor Soft Flooring vloerkleden

De patronen die je vindt op de Soft Flooring van Beija Flor vloerkleden zijn geïnspireerd op Kilim, handgemaakte vloerkleden van natuurlijke materialen, van over de hele wereld. Kilim vloerkleden werden oorspronkelijk gemaakt van wol met behulp van een weefgetouw. Het team van Beija Flor heeft de warmte en het authentieke gevoel van de originele Kilim digitaal gerepliceerd in de Soft Flooring collectie. Of je nou voor het rustigere Galiana vinyl vloerkleed 80x200 kiest of voor een variatie met een opvallende(re) print: elk vloerkleed uit de collectie zorgt voor sfeer en harmonie in elk interieur. Heb je al een mooi vloerkleed gevonden die in jouw woonkamer past?

Beija Flor Soft Flooring bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Beija Flor. Dat betekent dat wij alle producten uit de Beija Flor Soft Flooring collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Beija Flor