Naar boven

BePureHome Spotlight

Met de verlichting uit de BePureHome Spotlight collectie zet je je interieur zoals de naam al zegt letterlijk in de spotlight. Het zijn stuk voor stuk schitterende lampen met een industriële, stoere uitstraling. Een mooi voorbeeld is de BePureHome Spotlight hanglamp. Deze hanglamp heeft een breedte van 129,5 centimeter, een diepte van 39 centimeter en een hoogte van 40 centimeter. Deze lamp is eigenlijk ideaal voor degenen die vroeger graag een ‘grote’ ster wilde worden. Maar waarom? Nou onder het licht van deze lamp voel je je voor even een echte superstar. Door het gebruik van metaal in deze lamp, zie je eigenlijk in een oogopslag de industriële look naar voren komen. Ben je al nieuwsgierig naar de andere BePureHome Spotlight lampen? Wij houden je niet langer in spanning… 

Sorteren op

1-1 van 1 producten

BePureHome: van Hollandse bodem

Ondanks de Engelstalige naam is BePureHome een oer-Hollands merk. Het merk is in 2013 opgericht en produceert de mooiste meubelen met een natuurlijke look. Voor een groot deel worden de meubels van BePureHome in Nederland geproduceerd. Het distributiecentrum van BePureHome is gevestigd in Zwaagdijk-Oost (NL) en vanuit hier zijn bijna alle producten uit voorraad leverbaar. Dit is een pluspunt ten opzichte van vele andere fabrikanten waar je vaak lang op de door jou bestelde meubels moet wachten. Dit bedrijf heeft al meer dan 35 jaar ervaring met de productie en distributie van designmeubelen. Omdat de productie dichtbij huis plaatsvindt en het hout voor de meubels uit goed beheerde bossen afkomstig is, is de milieubelasting van BePureHome klein. Dus of je nu kiest voor een huis vol BePureHome meubels of je beperkt tot bijvoorbeeld een tafel uit de Spotlight collectie van BePureHome: als je een duurzaam designproduct zoekt, ben je bij dit label aan het juiste adres.

Blikvangers: de BePureHome Spotlight vloerlampen

De BePureHome Spotlight vloerlamp eist direct je aandacht op. Dat is ook niet heel gek, want hij heeft een schitterend design. Dat is nog niet alles, want je kunt de kap ook bewegen en de lamp in hoogte verstellen van 120 tot 160 centimeter. Zo kun je hem neerzetten op de plek waar je hem nodig hebt met de licht op de hoogte en de richting die je wilt. Dat is mooi handig. Deze lamp is gemaakt van metaal en verkrijgbaar de kleuren antraciet, wit en zwart. Heb jij al een mooi plekje voor deze lamp in gedachte? Hij komt in elk geval uitstekend tot zijn recht in de woonkamer bijvoorbeeld. Zolang je deze blikvanger niet in de buitenlucht neerzet, komt het helemaal goed.

BePureHome Spotlight bij Flinders

Flinders is officieel dealer van BePureHome. Dat betekent dat wij elk product uit de BePureHome Spotlight collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de BePureHome Spotlight collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Spotlight collectie van BePureHome, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.